Nieuwe setvideo's 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Plus: Welke Sucker Punch-actrice heeft mogelijk een cameo in de film?

In de afgelopen week zijn er heel wat aankondigingen gedaan rondom het DC-filmuniversum. Zo kondigde Warner Bros. een hele rits releasedata aan voor de DC-films die in de komende jaren zullen verschijnen (zonder titels helaas). De eerste van deze releases is Batman v Superman: Dawn of Justice, die in maart 2016 moet verschijnen. Van die film hebben we vandaag een aantal setvideo's voor jullie, gefilmd door een aantal oplettende inwoners van Detroit. Je kunt de video's hieronder bekijken.

Naast deze video's zouden een aantal mensen actrice Jena Malone (Sucker Punch, The Hunger Games: Catching Fire) hebben gespot op de set. Malone is niet aangekondigd als castlid van de film, maar zou zomaar een cameo kunnen hebben.

In Batman v Superman, waarin ook Henry Cavill, Amy Adams, Ben Affleck, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto en Ray Fisher meespelen, zullen de Man of Steel en de Dark Knight voor het eerst (in live-action vorm) het scherm delen.






NieuwsFilm

meest populair