Hugh Jackman in "Flushed Away"

Hugh Jackman wordt een rat in de nieuwe film 'Flushed Away', van de makers van kleipoppenfilm 'Chicken Run'. Ook de 'Lord of the Rings'-acteurs Ian McKellen en Andy Serkis lenen hun bekende stemmen aan deze film van Aardman Animation en DreamWorks. Dit bericht The Hollywood Reporter. Jackman was eerder deze zomer te zien in 'Van Helsing'.

In de animatiefilm draait alles om de verwende Britse rat Roddy, met de stem van Jackman, die per ongeluk door de wc van zijn chique penthouse flat wordt gespoeld en in de smerige riolen van Londen terecht komt. McKellen spreekt de rol in van een gemene kikker, die het in het riool voor het zeggen heeft.

Serkis, de man die Gollum zijn gezicht gaf, speelt de rol van Spike, het hulpje van McKellen. Volgend jaar verschijnt nog eerst van Aardman de eerste Wallace & Gromit-film, over het onhandige mannetje Wallace en zijn veel slimmere hond Gromit. De film heet 'Wallace & Gromit and the Wererabbit' en draait volgend jaar kerst in de bioscoop. 'Flushed Away' staat voor een jaar later gepland.



NieuwsFilm

meest populair