Bioscoopreleases week 33

Met o.a. Guardians of the Galaxy en The Expendables 3.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Expendables 3 (2014)


Barney (Stallone), Christmas (Statham) en de rest van het team komt face-to-face te staan met Conrad Stonebanks (Gibson), de oud-medeoprichter van The Expendables en tegenwoordig een meedogenloze wapenhandelaar waarvan Barney dacht dat hij hem eerder "vervangbaar" had gemaakt. Stonebanks heeft maar één doel: een einde maken aan The Expendables. Voor de onvermijdelijke confrontatie werft Barney een hele reeks nieuwe high-tech teamleden.
Bekijk de afbeelding

Guardians of the Galaxy (2014)

Regie: James Gunn

Peter Quill, een intergalactische politieagent, komt in het bezit van een mysterieuze bol die toebehoort aan Ronan. Hij is een machtige slechterik die uit is op slechts één ding: heerschappij over het universum. Om uit Ronans klauwen te blijven, sluit Peter zich aan bij een groep bijzondere huurlingen, bestaande uit Rocket, Groot, Gamora en Drax the Destroyer.
Bekijk de afbeelding

Let's Be Cops (2014)


Twee vrienden verkleden zich voor een gekostumeerd feestje als politieagenten en worden de sensatie van hun buurt. Maar deze nieuwe helden worden gevangen in een web van het echte leven, van maffiosi, en gemene detectives. Om hun hachje en hun naam te redden moeten ze alles op alles zetten.
Bekijk de afbeelding

Jimmy's Hall (2014)

Regie: Ken Loach

Jimmy Gralton wordt uit Ierland gedeporteerd tijdens de gevreesde 'Red Scare' van de jaren '30.
Bekijk de afbeelding

Bird People (2014)


Twee vreemdelingen zoeken in de buurt van de Parijse luchthaven zingeving voor in hun levens. Een Amerikaanse ingenieur die onder professionele en emotionele druk staat besluit om zijn leven radicaal te veranderen, en een jong kamermeisje dat te maken krijgt met een levensveranderende bovennatuurlijke ervaring.
Bekijk de afbeelding

Kleine Anna & Lange Oom (2012)


Geen twee vrienden zijn zo verschillend als Kleine Anne en de Lange Oom. Zij is klein, hij is erg lang. Kleine Anna is dapper, de Lange Oom is een bangerik. EN toch is er niemand met wie Kleine Anna liever gaat zwemmen, een boomhut bouwt of mee op de motor zit als Lange Oom. En er is niemand voor wie Lange Oom liever een taart zou bakken dan zijn beste vriend Kleine Anna.


NieuwsFilm

meest populair