Algemeen

Robin Williams mogelijk niet in 'Absolutely Anything'

De scifi-film Absolutely Anything zou de laatste film zijn waarin Robin Williams schittert.

door Ciara Voets op 15.08.2014 om 18:14 in Algemeen
De scifi-film Absolutely Anything zou de laatste film zijn waarin Robin Williams schittert, maar bij nader inzien is het nog maar de vraag of hij ook daadwerkelijk in deze film zal schitteren.

Williams sprak de stem in van hond Dennis, maar het is niet duidelijk of hij die taak wel heeft afgerond.

Als hij nog niet klaar was, moet mogelijk zijn hele rol worden overgenomen door een andere stemacteur. Hoofdrolspeler Simon Pegg weet "niet zeker of Robin klaar was met zijn stemwerk", zegt hij.

"Hij deed de stem van mijn hond en ik hoop dat hij de klus af had, want het zou zonde zijn om hem niet in de film te hebben." De dialogen die al af zouden zijn, zou Williams "met zijn gebruikelijke enthousiasme en intelligentie" hebben ingesproken.

De Britse filmdistributeur Lionsgate UK heeft nog niet gereageerd op de vraag of de stem van Robin Williams deel zal uitmaken van de film.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Night at the Museum 3, de hond van Simon Pegg,zijn rollen(films) waren wel al een tijdje flink achteruit gegaan.

MikeyMo

Avatar

Frietgezicht "Night at the Museum 3, de hond van Simon Pegg,zijn rollen(films) waren wel al een tijdje flink achteruit gegaan."

Tja, ik vind eigenlijk dat men ook overdreven reageert op zijn dood.

Zijn komische rollen heb ik persoonlijk nooit zoveel aan gevonden, een enkele uitzondering nagelaten, en ik vond hem dan ook sterker overkomen in drama films. Wellicht nu achteraf niet zo verwonderlijk gezien zijn mentale status en tragisch voorkomen.

Ook was zijn carriere als leading man al jaren geleden in het slop geraakt, zeker wat betreft de komedies. Alles werd afgekraakt door critici en publiek kwam amper kijken. Je ziet ook dat hij na zijn gouden jaar 2002 alleen maar stemwerk deed, bijrollen had in wel succesvolle films of in flops speelde zodra het een komedie was waarin hij de hoofdrol had.

Moviemagic

Avatar

MikeyMo "Tja, ik vind eigenlijk dat men ook overdreven reageert op zijn dood.

Zijn komische rollen heb ik persoonlijk nooit zoveel aan gevonden, een enkele uitzondering nagelaten, en ik vond hem dan ook sterker overkomen in drama films. Wellicht nu achteraf niet zo verwonderlijk gezien zijn mentale status en tragisch voorkomen.

Ook was zijn carriere als leading man al jaren geleden in het slop geraakt, zeker wat betreft de komedies. Alles werd afgekraakt door critici en publiek kwam amper kijken. Je ziet ook dat hij na zijn gouden jaar 2002 alleen maar stemwerk deed, bijrollen had in wel succesvolle films of in flops speelde zodra het een komedie was waarin hij de hoofdrol had."


Je kan ook niet altijd aan de top blijven staan. Ik vond hem altijd geweldig (en nog). Echter met veel acteurs en met name komieken is het zo dat als je teveel naar ze kijkt dan is het steeds dezelfde humor. Soms moet je er even niet naar kijken. Ik heb ook even een tijd gehad dat ik Jim Carrey-moe was. Veel mensen hebben dit en terwijl de maatschappijen de tiet tot op de laatste druppel willen melken zal dit leiden tot flops voor de meeste.

Frietgezicht

Avatar

Ik ben al 15 jaar Carrey-moe en raak er niet vanaf. Beter stopt hij ermee.

nieuwslaatste nieuws

meest populair