Falcon wordt voorlopig geen Captain America in MCU

Een maand geleden bracht Marvel Comics het nieuws uit dat Falcon het schild zou gaan dragen.

Om de stripboeken vers te houden past Marvel Comics zo nu en dan nieuwe veranderingen toe. Volgens één van de laatste ontwikkelingen moet stripfiguur Sam Wilson, ook wel Falcon genoemd, de nieuwe Captain America worden. Christopher Markus en Stephen McFeely, de schrijvers van Captain America: The Winter Soldier en het toekomstige vervolg, laten weten dat zij zulk soort plannen niet in hun hoofd hebben, ondanks het feit dat hoofdrolspeler Chris Evans heeft aangegeven te willen stoppen met acteren.

"We proberen aan de zijlijn te blijven wat betreft de stripboeken," zegt McFeely. "We zien nog wel wat we kunnen stelen over drie of vier jaar!" Markus vervolgde: "Ik denk dat in de films bijna alles aan te passen is, wanneer nodig. Ik denk dat het belangrijker is voor de stripboeken om grote veranderingen te maken, omdat dat een vertelling is die al zestig tot zeventig jaren rondgaat. Dus dan worden er eenmaal dingen aangepast. Ons verhaallijn is nog maar vijf jaar jong. Dus het is nog geen tijd om zaken te gaan veranderen."

De heren spraken ook over de toon van de derde film. Markus zei: "We werken aan iets dat een mengelmoes is, denk ik." McFeely voegde daaraan toe: "Toen we bij de volumes van Ed Brubaker aankwamen zeiden we dat, dat de toon van Cap's moderne franchise zou zijn. Met onze terugkeer en die van Anthony en Joe Russo kan je, je inbeelden dat als je Winter Soldier leuk vindt, je waarschijnlijk de derde ook zal waarderen. Als we het goed doen!"

Zien jullie Falcon, gespeeld door Anthony Mackie, de fakkel overnemen? Of moeten de films hun eigen weg volgen?



NieuwsFilm

meest populair