Algemeen

Robin Williams toch in 'Absolutely Anything'

Robin Williams had mogelijk niet al zijn taken afgerond

door Ciara Voets op 21.08.2014 om 13:54 in Algemeen
Even waren er twijfels of Robin Williams al zijn taken voor de film 'Absolutely Anything' had afgerond na het tragische nieuws vorige week, maar de producten van de film verzekeren ons ervan dat Robin's stem inderdaad te horen zal zijn in de film. Robin Williams sprak de stem in van hond Dennis.

"Uit rapporten is gebleken dat Robin als zijn taken heeft voltooid voor de film Absolutely Anything. We zijn dan ook blij om te kunnen bevestigen dat Robin's stem in de film te horen zal zijn." aldus Bill Jones en Ben Timlett in een verklaring. "Alle teamleden waren radeloos na het horen van het droevige nieuws, wij wensen de familie van Robin heel veel sterkte."

Simon Pegg speelt Neil Clarke in de film, een gedesillusioneerde leraar die ontdekt dat hij magische krachten heeft. De buitenaardse wezens die in de film voorkomen zullen worden ingesproken door regisseur Terry Jones naast oude vrienden John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle en Michael Palin. Kate Beckinsale speelt Catherine, het doel van Neil's genegenheid.

De film zal in 2015 op het witte doek te zien zijn.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Leuker dan Buck uit Married with Children kan toch niet :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair