DVD releases week 35

Met o.a. Rio 2 en Lucia de B.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

August: Osage County (2013)

Regie: John Wells

'August: Osage County' werpt een blik op de vrouwen binnen de familie Weston, die uit elkaar zijn gegroeid maar door een familiecrisis noodgedwongen weer met elkaar te maken krijgen. Ze zien elkaar weer in het huis waar zij ooit met elkaar opgroeiden en krijgen ook nog eens te maken met de labiele vrouw door wie ze destijds werden opgevoed.
Bekijk de afbeelding

Rio 2 (2014)


De film volgt Blu, Jewel en hun drie kinderen die het perfecte leventje leiden in het prachtige Rio de Janeiro. Jewel is van mening dat de kinderen moeten leren leven als echte vogels en daarom besluiten ze de Amazone in te gaan. Blu probeert zich aan te passen aan de nieuwe buren, maar vreest ondertussen dat hij zijn gezin kwijtraakt binnen de onbekende omgeving.
Bekijk de afbeelding

Dom Hemingway (2013)


'Dom Hemingway' gaat over het gelijknamige personage, gespeeld door Law. Het is een grappig en opvliegend persoon en een expert in het beroven van de inhoud van kluizen. Nadat hij twaalf jaar in de bak heeft gezeten, komt hij vrij en heeft hij maar één doel: terughalen van wat hij verschuldigd is omdat hij twaalf jaar lang zijn mond hield.
Bekijk de afbeelding

Mindscape (2013)


John heeft een unieke vaardigheid. Hij kan in andermans herinneringen kijken en gebruikt deze gave om misdaden op te lossen. Het gaat echter mis als hij de herinneringen bekijkt van de jonge Anna. Zij kan haar herinneringen namelijk manipuleren. Dit zorgt ervoor dat John niet zeker weet of hij te maken heeft met het slachtoffer of juist de moordenaar.
Bekijk de afbeelding

Lucia de B. (2014)


Lucia de Berk werd veroordeeld wegens de moord op zeven baby's en oudere mensen. Later bleek deze veroordeling absoluut niet te kloppen, en werd ze vrijgelaten. De zaak staat bekend als een van de grootste rechterlijke dwalingen in Nederland. De film vertelt het verhaal vanuit het perspectief van de jonge parketsecretaris Judith. Zij twijfelt aan de betrouwbaarheid van de bewijzen die gebruikt werden om de schuld van De Berk te bewijzen, maar werkt toch mee aan de zaak.
Bekijk de afbeelding

Oculus (2013)


Een getraumatiseerde broer en zus vinden jaren na de mysterieuze dood van hun ouders de oorzaak van hun gezinstragedie: een vervloekte spiegel die een 300-jarige geschiedenis van bloedvergieten en vernieling met zich meedraagt.
Bekijk de afbeelding

Keeper of Lost Causes (2013)


Carl Mørck en Assad vormen een ietwat opmerkelijk duo. Ze werken bij de politie, voor de afdeling Q. Die houdt zich bezig met zaken die bijna verjaard zijn. Het duo raakt betrokken bij een zaak die al vijf jaar loopt, in verband met de vermissing van Merete. Al gauw bevinden Carl en Assad zich in de duistere uithoeken van Scandinavië, waar ze zoeken naar de psychopathische moordenaar. Maar de waarheid blijkt erger dan ze zich konden inbeelden.


NieuwsFilm

meest populair