Eerste indruk op hoofdpersonage uit 'Inside Out'

En beelden van achter de schermen van de eerstvolgende Pixar-animatiefilm.

Verleden jaar augustus kregen we al een eerste blik op de figuurtjes die de innerlijke emoties symboliseren van het hoofdpersonage Riley. Hieronder kun je nu een eerste blik werpen op dit personage uit Pixars eerstvolgende animatiefilm Inside Out.

Het hoofdpersonage heet dus Riley en haar emoties Vreugde, Angst, Woede, Afschuw en Verdriet leven in het Hoofdkwartier, het controlecentrum in de geest van Riley. Een verhuizing naar San Francisco zorgt voor een conflict tussen de emoties van het elfjarige meisje. Haar sterkste emotie Vreugde probeert het hoofd boven water te houden.

Na de still zie je ook een aantal foto's van achter de schermen, waarop de emoties Angst (ingesproken door Bill Hader), Verdriet (Phyllis Smith), Vreugde (Amy Poehler), Afschuw (Mindy Kaling) en Woede (Lewis Black) figureren. Ook regisseur Pete Docter (Up, 2009 en Monsters, Inc., 2001) en producent Jonas Rivera laten zich zien. De beelden zijn onderdeel van een speciale Pixar 'sneak peek', die je onder dit bericht kan bekijken.

Inside Out wordt op 22 juli 2015 in de Nederlandse bioscoop verwacht.













NieuwsFilm

meest populair