'Captain America 3' moet plot MCU weer opschudden

Wederom een Winter Soldier-achtig plan?

De opnames van Captain America 3 zal pas over meer dan een jaar beginnen, maar regisseur Joe Russo wilde al wat ingaan op de film. Volgens hem moet de film net als The Winter Soldier het Marvel Cinematic Universe flink opschudden. Ook vertelde Russo dat er al jaren over de titel van de film nagedacht wordt.

”Als je het met Kevin Feige erover hebt, blijkt de titel al een decennium in zijn hoofd rond te zwerven,” vertelde Russo. ”Het is allemaal deel van het routeplan dat hij bedacht heeft. Deel dus van het grotere plan.”

Verder moet de film dus voor een twist zorgen, zoals The Winter Soldier dat deed. ”We wisten met Cap 2 dat we moesten tonen hoe Hydra ten val komt. Tegelijk is er een groot, groot idee dat centraal staat in Cap 3,” vertelde hij. Dat idee ”moet het volledige universum omgooien.” Of het dan zou draaien om een slechterik of het plot van de film wilde hij niet vertellen.

Marvel werkt al jaren aan zijn planning voor films. Feige vertelde eerder dit jaar nog dat de studio films tot 2028 gepland heeft. Op dit moment werken de films vooral toe naar een strijd met de slechterik Thanos (Josh Brolin).

Captain America 3 komt in mei 2016 uit in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair