Video

Trailer horror/thriller 'The Town That Dreaded Sundown'

65 jaar na de gebeurtenissen uit het origineel (1976) lijkt de gemaskerde seriemoordenaar weer terug te zijn...

door Jan-Peter Rook op 11.09.2014 om 15:46 in Video
In 1976 kwam The Town That Dreaded Sundown uit, een thriller over een gemaskerde man die een dorp stalkt met kwade bedoelingen. Het was gebaseerd op een waargebeurd verhaal van enkele moorden die in de jaren veertig in Texarkana werden gepleegd. De film was een inspiratiebron voor het uiterlijk van Jason Voorhees in de Friday the 13th-films en wordt gezien als een unieke thriller met een opmerkelijke mix van horror, komedie en stijl. Nu komen Jason Blum en Orion Pictures met een sequel die precies dezelfde naam draagt. Hieronder vind je de eerste trailer van deze nieuwe The Town That Dreaded Sundown.

De film begint 65 jaar nadat een gemaskerde seriemoordenaar het kleine dorp Texarkana terroriseerde. Nu lijken de zogenaamde “moonlight murders” weer plaats te vinden. Gaat het om een imitator of is het veel erger dan dat? Een eenzaam schoolmeisje met enkele duistere geheimen zou zomaar eens de sleutel kunnen zijn waarmee de moordenaar opgespoord kan worden.

The Town That Dreaded Sundown van regisseur Alfonso Gomez-Rejon gaat in première tijdens Fantastic Fest en zal vervolgens op 16 oktober in de Noord-Amerikaanse bioscopen uitkomen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Als er iets irritanter is dan een remake, dan is het wel een vervolg met dezelfde titel als zijn originele voorganger. Allemachtig...

NieuwsFilm

meest populair