Will Ferrell speelt rol in 'Zoolander 2'

Het scenario is bijna af, vertelt hij.

Het is al tien jaar geleden dat Ben Stiller een film over het fictieve en bijzonder domme model Derek Zoolander maakte. Nu is er een klein detail bekend gemaakt rond het geplande vervolg. Will Ferrell vertelde aan Joblo dat hij in de film te zien zal zijn. ”We gaan binnenkort met z’n allen het scenario doornemen en Mugatu maakt daar deel van uit,” vertelde Ferrell.

Ondanks dat er nog altijd geen officiële bevestiging is van de film, zijn er lange tijd al verhalen dat deze er zal komen. Ben Stiller vertelde in juni bijvoorbeeld dat zijn productiebedrijf Red Hour Films ”actief” werkt aan het herschrijven van het scenario. ”Ik kan niet zeggen dat de film al realiteit is, maar ik hoop dat ’t op een dag zo zal zijn,” vertelde Stiller toen. ”Het is nu ongeveer tien jaar geleden. We krijgen een oude Derek Zoolander.”

En ook Justin Theroux gaf in het verleden hints over de mogelijke film. ”We hebben een scenario voor de film en er wordt al over gesproken. We proberen het wat scherper te maken en eerlijk gezegd, ik wil niets vervloeken, maar het lijkt erop dat de film er gaat komen.”



NieuwsFilm

meest populair