Eerste poster 'Into the Woods'

Met een behoorlijk creepy Meryl Streep.

Enkele dagen geleden plaatsten we een POLL over de films waarin drievoudig Oscarwinnares Meryl Streep een rol heeft. Aan de enorme lijst indrukwekkende films wordt eind dit jaar Walt Disneys muzikale sprookjesfilm Into the Woods toegevoegd. Enige tijd terug zagen we al een eerste trailer en nu kun je een blik werpen op het eerste affiche.

De poster geeft andermaal aan dat Streep één van de belangrijkste rollen speelt. In Into the Woods, gebaseerd op de gelijknamige Broadway musical, speelt ze de rol van 'The Witch'. De heks is niet het enige sprookjesfiguur van de gebroeders Grimm in de film. Er zijn ook optredens van Cinderella (Anna Kendrick), Cinderella's prins (Chris Pine), Red Riding Hood (Lilla Crawford), Jack and the Beanstalk (Daniel Huttlestone), Rapunzel (Mackenzie Mauzy), Rapunzel's prins (Billy Magnussen), The Wolf (Johnny Depp) en Lucinda (Lucy Punch).



In de film van regisseur Rob Marshall (Chicago, 2002) volgen we het verhaal van een bakker (James Corden) en zijn vrouw (Emily Blunt). De gevolgen van de keuzes en wensen die de verschillende personages hebben en maken staan centraal binnen het thema van de musical. Hieronder de eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair