Algemeen

Titel en releasedatum voor 'Paranormal Activity 5'

'Paranormal Activity: The Ghost Dimension' staat gepland voor 13 maart 2015.

door Jan-Peter Rook op 18.09.2014 om 13:08 in Algemeen
Paramount heeft haar plannen voor de vijfde Paranormal Activity bekendgemaakt. De sequel gaat Paranormal Activity: The Ghost Dimension heten en moet vanaf 13 maart 2015 in de bioscoop te zien zijn. De regie is in handen van Greg Plotkin, editor en co-producent van de laatste drie delen en de spin-off Paranormal Activity: The Marked Ones.

De verwachting is dat in The Ghost Dimension de aandacht opnieuw uitgaat naar de kidnappende demon Katie, gespeeld door Katie Featherston. Dit personage was te zien in alle Paranormal Activity-films die tot nu toe zijn uitgebracht.

Hieronder nog eens de trailer van [i]Paranormal Activity 4[i]:


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sullivan

Avatar

Achja... eenmalig popcorn vermaak. Zal ongetwijfeld weer hetzelfde principe bevatten als de vorige delen. Gewoon weer 90 minuten kijken zonder erbij na te denken dus.

Thiver

Avatar

Apart, ik dacht dat de basisreeks gewoon genummerd zou blijven. Met deze titels is het lastig onderscheid te maken tussen de Katie-delen en de spin-off. Doet me denken aan iets wat James Rolfe ooit zei: waarom eerst nummeren en dan ineens niet meer? Alsof de makers zich ervoor schamen dat ze zoveel sequels hebben gemaakt...

NieuwsFilm

meest populair