Keiharde trailer 'The Dead Lands'

Nieuw-Zeelandse actiefilm rondom de Maori's, afkomstig van de mensen achter de 'The Raid' films.

Hieronder vind je de trailer van The Dead Lands, een Nieuw-Zeelandse actiefilm van regisseur Toa Fraser. Het verhaal speelt zich af in de wereld van de Maori's en zoomt in op de Maori-krijgers en hun Mau rakau, een traditionele en angstaanjagende vechtstijl. The Dead Lands heeft een script van Glenn Standring en wordt uitgebracht door XYZ Films, de mensen achter de The Raid-films.

Nadat zijn volk wordt afgeslacht, zet Maori-tiener Hongi alles op alles om de moord op zijn vader te wreken. Hij is behoorlijk in de minderheid, maar Hongi besluit om via de gevreesde en verboden Dead Lands de mysterieuze Strijder te bereiken. Deze harteloze vechtjas is al jaren de baas in zijn gebied en Hongi ziet in hem de ideale bondgenoot om zijn doelstelling te bereiken.

Hoofdrollen zijn er voor James Rolleston, Lawrence Makoare, Te Kohe Tuhaka, Xavier Horan en Raukura Turei. The Dead Lands ging dit jaar in première tijdens het filmfestival van Toronto en zal hoogstwaarschijnlijk ergens in 2015 in de VS uitkomen.





NieuwsFilm

meest populair