Bioscoopreleases week 39

Met o.a. The Equalizer, Winter Sleep en The Maze Runner.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Equalizer (2014)


Een voormalige commando zette zijn eigen dood in scène om een rustig leven te kunnen leiden. Als het jonge meisje Teri wordt ontvoerd door Russische gangsters, besluit hij uit zijn geheime pensioen terug te komen.
Bekijk de afbeelding

The Maze Runner (2014)

Regie: Wes Ball

Dylan O'Brien speelt de hoofdrol van een tiener die wakker wordt in een complex en constant veranderend doolhof. Hij en een aantal andere jongens hebben de taak om een werkende samenleving te creëren en een uitweg te vinden.
Bekijk de afbeelding

Bloedlink (2014)


De ex-gevangenen Victor en Rico bedenken een waterdicht plan om miljonairsdochter Laura te ontvoeren. Ze nemen haar mee naar een afgelegen, geluidsdichte ruimte en daarna verschuiven de machtsverhoudingen. Wie is nu precies de dader? En wie het slachtoffer?
Bekijk de afbeelding

Pijnstillers (2014)


Casper werd door zijn vader verlaten toen hij jong was en nu dreigt hij ook zijn moeder te verliezen, aan kanker. Via via weet hij het adres van zijn vader te achterhalen. Hij kan hem nu eindelijk ontmoeten.
Bekijk de afbeelding

Winter Sleep (2014)


Aydin is een gepensioneerde acteur die samen met zijn vrouw Nihal en zijn zus Necla een klein hotel uitbaat in centraal Anatolië. Het huwelijk tussen Aydin en Nihal is zeer afstandelijk en emotieloos, terwijl Necla nog steeds lijdt onder haar recente echtscheiding. In de winter wordt de steppe bedekt met sneeuw en wordt de grauwe stemming tussen iedereen alleen maar erger.
Bekijk de afbeelding

The Trip to Italy (2014)


Twee mannen, Steve en Rob, nemen deel aan een culinaire road trip door Italië. Ze treden in de voetsporen van beroemde dichters en reizen naar zes plaatsen, om zes maaltijden te proeven.
Bekijk de afbeelding

Manuscripts Don't Burn (2013)

Cast: --

Khosrow en Morteza vatten het plan om iemand te vermoorden. De moord zelf moet lijken op zelfmoord, waarvoor ze een goed plan bedenken. Maar op het laatste moment moeten de twee hun plannen veranderen.


NieuwsFilm

meest populair