DVD releases week 40

Met o.a. Vochtige Streken en The Keeper of Lost Causes.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The ABCs of Death (2012)


Een horroranthologie, die bestaat uit 26 hoofdstukken. Elke titel van de korte films begint met een letter uit het alfabet en centraal staat het thema 'dood'. Er worden 26 manieren om te sterven bekeken.
Bekijk de afbeelding

Bad Words (2013)


Guy Trilby is een man die een manier vindt om mee te doen aan een nationale spelwedstrijd. Zijn tegenstanders zijn stuk voor stuk kinderen en Guy heeft dan ook geen enkele moeite met ze. Halverwege de competitie leert hij één van zijn concurrenten, de Indische jongen Chaitainya, beter kennen en ze worden al snel vrienden. Ondertussen komt een ambitieuze verslaggeefster langzaamaan te weten waarom Guy daadwerkelijk aan de competitie deelneemt.
Bekijk de afbeelding

Pim & Pom: Het Grote Avontuur (2014)

Regie: Gioia Smid

De vriendschap tussen de impulsieve en avontuurlijke Pim en de voorzichtigere Pom komt onder druk te staan, als ze de weg naar huis moeten vinden.
Bekijk de afbeelding

The Keeper of Lost Causes (2013)


Carl Mørck en Assad vormen een ietwat opmerkelijk duo. Ze werken bij de politie, voor de afdeling Q. Die houdt zich bezig met zaken die bijna verjaard zijn. Het duo raakt betrokken bij een zaak die al vijf jaar loopt, in verband met de vermissing van Merete. Al gauw bevinden Carl en Assad zich in de duistere uithoeken van Scandinavië, waar ze zoeken naar de psychopathische moordenaar. Maar de waarheid blijkt erger dan ze zich konden inbeelden.
Bekijk de afbeelding

Vochtige Streken (2013)


Helen is een bijzonder meisje, ze houdt van experimenteren op seksueel gebied, gebruikt haar geur om mannen te versieren en vindt het belang van hygiëne zwaar overschat. Ze shockeert haar omgeving met haar uitgesproken mening over zaken waar menig mens niet eens aan durft te denken. Helen bezorgt haar ouders een hoop zorgen, terwijl ze alleen maar wil dat haar ouders weer bij elkaar komen. De enige bij wie ze helemaal zichzelf kan zijn is haar vriendin Corinna, met wie ze er op los experimenteert. Door een fout bij het scheren van haar intieme delen belandt Helen in het
ziekenhuis, waar ze leven in de brouwerij brengt, probeert haar ouders weer bij elkaar te brengen en langzaam verliefd wordt op verpleger Robin.


NieuwsFilm

meest populair