TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The A-Team (2010)

Zaterdag 4 oktober om 20:00 op RTL5

The A-Team is een kleurrijke eenheid van ex-commando's die wordt beschuldigd van een misdaad die ze niet hebben gepleegd. Gevlucht uit de gevangenis duiken ze onder en opereren ze als huurlingen onder leiding van Kolonel Hannibal Smith; hij is het meesterbrein achter vindingrijke missies van het team, waarvoor een ultrasnelle timing, buitengewone vaardigheden en een team van ongelooflijk bekwame en excentrische soldaten nodig zijn. Het team bestaat verder uit Templeton 'Face' Peck, die alles kan ritselen voor de onorthodoxe en gedurfde activiteiten van het Team. B.A. Baracas, de chauffeur en krachtpatser van het Team, is een professionele vechtsporter die de belangrijkste ranglijsten in het middengewicht aanvoert. H.M 'Howling Mad' Murdock is een begaafde piloot en officieel gek verklaard. Het Team wordt achternagezeten door de onvermoeibare luitenant Charisa Sosa, ooit de geliefde van Face.
Bekijk de afbeelding

The Sorcerer's Apprentice (2010)

Zondag 5 oktober om 20:30 op NET5

De machtige tovenaar Balthazar Blake laat zijn leerling , die hij traint om het tegen de magische krachten van de onderwereld op te nemen, alleen achter in zijn laboratorium met een magische bezem. Als de bezem zijn eigen wil krijgt loopt het één en ander behoorlijk uit de hand.
Bekijk de afbeelding

Ted (2012)

Maandag 6 oktober om 20:30 op Veronica

Een doodnormale man uit Boston heeft een minder normale jeugd jeugd gehad. Als kind wenste hij namelijk dat zijn geliefde teddybeer tot leven zou komen, wat vervolgens ook gebeurde. Jaren later is het jongetje volwassen en is de beer nog steeds zijn beste vriend. Probleem is echter dat de beer nogal onverantwoordelijk is en het personage van Wahlberg ervan weerhoudt echt volwassen te worden en de liefde van zijn leven voor zich te winnen.
Bekijk de afbeelding

Blown Away (1994)

Dinsdag 7 oktober om 22:15 op Veronica

Met zijn werk bij de explosievenopruimingsdienst heeft hij al vele levens gered. Nu wil hij stoppen en trouwt met een alleenstaande moeder. Als één van zijn vrienden sterft door een Ierse psychopaat wordt het een persoonlijke vendetta om te voorkomen dat er meer doden vallen. Hij kent de psychopaat namelijk nog van vroeger, toen hij een andere identiteit had in Belfast.
Bekijk de afbeelding

No Strings Attached (2011)

Woensdag 8 oktober om 20:30 op RTL5

Emma Franklin (Natalie Portman) en Adam Kurtzman (Ashton Kutcher) zijn al lange tijd goede vrienden, die met elkaar het bed induiken en denken dat dit geen invloed zal hebben op hun vriendschap. Dat heeft het natuurlijk wel, en de twee moeten er voor hun zelf achter zien te komen of ze hun vernieuwde relatie kunnen laten werken.
Bekijk de afbeelding

Dreamgirls (2006)

Donderdag 9 oktober om 20:30 op RTL8

Deena, Lorraell en Effie hebben een droom en een voornemen: ze zijn vast van plan om met elkaar beroemde zangeressen te worden. Hun zanggroepje, The Dreamettes, trekt de aandacht van de aankomend artiestenmanager Curtis Taylor Jr (Jamie Foxx). Hij weet ze ervan te overtuigen dat ze door moeten gaan, maar dan wel onder zijn leiding. Dus Curtis Taylor Jr gaat alles voor ze regelen. Probleem is nog wel dat Taylor inderdaad slechts een aankomend artiestenmanager is. De eerste klus waar hij mee aankomt is een achtergrondkoortje. Bij een beroemde ster weliswaar, maar toch iets heel anders dan de meiden zelf voor ogen hadden.
Desondanks stemmen ze er uiteindelijk mee in om het achtergrondgeluid te verzorgen bij de grote James 'Thunder' Early (Eddie Murphy). Hun werk als zangeressen bij James Early is een groot succes, maar nu krijgen The Dreamettes te maken met de grote boze wereld van de echte showbusiness. En dat is een wereld vol seks, drugs, alcohol en, niet te vergeten, het grote geld..
Bekijk de afbeelding

De rouille et d'os (2012)

Vrijdag 10 oktober om 23:00 op NPO2

Als Ali uit nood onderdak zoekt bij zijn zus in het Zuid-Frankrijk ontmoet hij orkadresseur Stéphanie. Hun levens hebben niets gemeen, tot het noodlot toeslaat en er een speciale relatie ontstaat. Stéphanie verliest haar beide benen en wordt Ali's manager wanneer hij gaat deelnemen aan illegale gevechten om haar leven te redden.


NieuwsFilm

meest populair