Algemeen

Remake 'The Crow' ziet productiestart eindelijk naderen

Begin volgend jaar moeten de camera's gaan draaien.

door Bram de Groot op 27.10.2014 om 08:00 in Algemeen
Het was alweer een tijdje stil rond de langverwachte remake van The Crow (1994), een verfilming van de graphic novel van James O'Barr. Volgens een bericht van The Hollywood Reporter moeten de camera's in de lente van 2015 dan eindelijk gaan draaien.

THR wist dit tijdens het Abu Dhabi Film Festival te ontfutselen bij de producent van de actie-horrorfilm, Ed Pressman. De producent is er heilig van overtuigd dat de nieuwe The Crow een succes wordt onder de nieuwe generatie bioscoopbezoekers. Hij noemde het zelfs “anti-Spider-Man.” Hiermee krijgt de zwakste superheldenfilm van 2014 wederom een knauw te verduren.

Pressman over The Crow-franchise: Ondanks dat het alweer een tijd geleden is, heeft het nog steeds flink wat fans. Maar de huidige generatie weet niet eens wie "The Crow" is."

Weet jij niet wie "The Crow" is? Het verhaal volgt het personage Eric Draven die wordt vermoord en vervolgens terugkeert uit de dood om zijn eigen dood en die van zijn verloofde te wraken. In 1994 speelde Brandon Lee (zoon van Bruce Lee) de titelrol. De acteur kwam op de set van The Crow om het leven doordat er nog een kogel zat in een met losse folders geladen pistool. Verleden jaar werd acteur Luke Evans (Dracula Untold, 2014) nog in verband gebracht met de titelrol in de remake.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kamajiisama

Avatar

Wat verstaat hij onder een de huidige nieuwe generatie bioscoopbezoekers....een PG-13 Rating..., misschien . The Amazing Spider-man 2 mag wel minder zijn maar trok desondanks ..volle zalen , en daar draait het om ..kassa..!!
Een PG-13 Rating voor The Crow..., zou zonde zijn .:}

Voor sommige films is een Re-make/boot overbodig , dat geld ook voor The Crow vind ik . We zullen zien ..

reshal

Avatar

Inderdaad deze film heeft echt geen remake nodig, kan alleen maar tegenvallen.

Expendable

Avatar

Zoals ik al vaker heb gezegd, remake van The Crow is overbodig. Brandon Lee had een topprestatie neergezet. Ze moeten het niet proberen te overtreffen, want dat zal (denk ik) niet lukken.

Maar ondanks onze opmerkingen zal de remake toch komen. Luke Evans is wel een goede acteur om de titelrol te vervullen.

YOLO

Avatar

Expendable " Maar ondanks onze opmerkingen zal de remake toch komen. Luke Evans is wel een goede acteur om de titelrol te vervullen."
En hoe zit dan de reggiseur. Alex Proyas donkere stempel was duidelijk in The Crow aanwezig.

NieuwsFilm

meest populair