Remake 'The Crow' ziet productiestart eindelijk naderen

Begin volgend jaar moeten de camera's gaan draaien.

Het was alweer een tijdje stil rond de langverwachte remake van The Crow (1994), een verfilming van de graphic novel van James O'Barr. Volgens een bericht van The Hollywood Reporter moeten de camera's in de lente van 2015 dan eindelijk gaan draaien.

THR wist dit tijdens het Abu Dhabi Film Festival te ontfutselen bij de producent van de actie-horrorfilm, Ed Pressman. De producent is er heilig van overtuigd dat de nieuwe The Crow een succes wordt onder de nieuwe generatie bioscoopbezoekers. Hij noemde het zelfs “anti-Spider-Man.” Hiermee krijgt de zwakste superheldenfilm van 2014 wederom een knauw te verduren.

Pressman over The Crow-franchise: Ondanks dat het alweer een tijd geleden is, heeft het nog steeds flink wat fans. Maar de huidige generatie weet niet eens wie "The Crow" is."

Weet jij niet wie "The Crow" is? Het verhaal volgt het personage Eric Draven die wordt vermoord en vervolgens terugkeert uit de dood om zijn eigen dood en die van zijn verloofde te wraken. In 1994 speelde Brandon Lee (zoon van Bruce Lee) de titelrol. De acteur kwam op de set van The Crow om het leven doordat er nog een kogel zat in een met losse folders geladen pistool. Verleden jaar werd acteur Luke Evans (Dracula Untold, 2014) nog in verband gebracht met de titelrol in de remake.



NieuwsFilm

meest populair