UPDATE: Bekijk de gelekte teaser van 'Avengers: Infinity War'!

Marvels Phase 3 wordt in 2018 en 2019 afgesloten met een gigantische knaller.

Update: Nu met nog een betere versie.

Gisteren was het eerste grote evenement van Marvel, waarin de filmstudio zijn grote toekomstplannen aankondigde. Deel daarvan is een tweedelige film: Avengers: Infinity Wars – Part 1 en Part 2, die in mei 2018 en mei 2019 in de bioscopen te zien zijn. Bij de aankondiging van die film werd een trailer vertoond, met beelden van niemand minder dan slechterik Thanos, die de Infinity Gauntlet heeft, een wapen dat hem gigantische macht geeft. Hieronder kun je een gelekte versie van die trailer bekijken en daaronder een korte clip van Thanos, die overigens gespeeld wordt door Josh Brolin.


Op de website van Marvel valt het volgende te lezen over de Infinity War:

De Avengers vieren al triomf over Loki en volgende zomer staan ze tegenover Ultron. Maar niets kon hen voorbereiden op de strijd tegen Thanos. Hoe groot is de dreiging die van Thanos afkomt, vraag je? Groot genoeg om over twee epische films plaats te vinden, beginnend met Marvel’s Avengers: Infinity War Part 1 op 4 mei 2018 en concluderend in Marvel’s Avengers: Infinity War Part 2 op 3 mei 2019, in een gigantische happening.

”We hebben altijd al een plan gehad, sinds het moment dat Nick Fury in het huis van Tony Stark inbrak en hem vertelde dat hij deel is van een groter universum,” vertelde Kevin Feige over de aankomende afsluiters van Phase 3. ”’Avengers: Infinity War Part 1’ is het begin van de culminatie van alles wat vooraf ging.”

Uiteraard zal dat niet het einde zijn van Marvels filmuniversum, maar voordat we weten wat na de Infinity War volgt, zullen nog heel wat jaren zijn verstreken…

NieuwsFilm

meest populair