Komedieserie 'Popoz' krijgt bioscoopfilm

Rechercheurs Ivo en Randy zullen een groot misdaadavontuur beleven.

Bijna een jaar nadat komedieserie Popoz voor het eerst te zien was op Comedy Central is de kogel door de kerk: er komt een bioscoopfilm. De twee iets te fanatieke rechercheurs Ivo (Huub Smit) en Randy (Sergio Hasselbaink) raken in een groot en vooral hilarisch misdaadavontuur verzeild als ze zich net iets te fanatiek bemoeid hebben met een grote politieoperatie.

De film zal geschreven en geregisseerd worden door Martijn Smits en Erwin van den Eshof. Zij worden bij het schrijven van het scenario bijgestaan door Wijo Koek. Verder produceert Alain de Levita van NL Film Popoz de Bioscoopfilm in samenwerking met Comedy Central.

“Ik vind het fantastisch dat onze serie Popoz een filmvervolg krijgt,” laat Maurice Hols van het moederbedrijf van Comedy Central, Viacom, weten. ”Hiermee hopen we niet alleen de grote vaste groep fans blij te maken, maar ook een nieuwe groep comedy liefhebbers te bereiken.”

Naast Huub Smit en Sergio Hasselbaink keren ook Noel Deelen (Coco), Markoesa Hamer (Annabel), Ancilla Tilia (Leo) en Uriah Arnhem rollen in de serie. Zij nemen het gezamenlijk op tegen de slechterik Mercator, maar het is nog niet bekend wie de rol speelt. De opnames gaan in november van stat en de film moet in het najaar van 2015 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair