DVD releases week 45

Met o.a. Jersey Boys, Oorlogsgeheimen en The Fault in Our Stars.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Jersey Boys (2014)


'Jersey Boys' vertelt het verhaal over Frankie Valli en de band The Four Seasons. De band was een immens succes in de Verenigde Staten in de jaren '60. De bandleden schreven hun eigen nummers, maakten daar zelf de muziek bij en verkochten uiteindelijk 175 miljoen platen wereldwijd, en dat nog voordat de bandleden dertig werden.
Bekijk de afbeelding

The Truth About Emanuel (2013)


Emanuel, gespeeld door Scodelario, krijgt te maken met haar mysterieuze, nieuwe buurvrouw, die heel erg doet denken aan haar overleden moeder. Naarmate ze meer tijd met elkaar besteden wordt het tweetal hechter en hechter.
Bekijk de afbeelding

Stalingrad (2013)


Een Russische film die zich afspeelt op het slagveld in en rond Stalingrad, tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Bekijk de afbeelding

Oorlogsgeheimen (2014)


De Zuid-Limburgse jongens Tuur en Lambert zijn beste vrienden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tuurs vader zit bij het verzet, maar Lamberts vader is een NSB'er. Maartje, nieuw in het dorp, laat alleen aan Tuur weten dat ze Joods is. De vriendschap knalt uit elkaar en dan slaat het noodlot toe...
Bekijk de afbeelding

Stuk! (2014)


Elizabeth wordt gepest en daar heeft ze het moeilijk mee. Ook omdat de leukste jongen van school, Alec, haar nauwelijks ziet staan. Die heeft alleen maar oog voor Riley, zo'n meisje dat alles lijkt te hebben. Maar dan is er plotseling de kans om de rollen om te draaien...
Bekijk de afbeelding

The Fault in Our Stars (2014)

Regie: Josh Boone

Hazel en Gus zijn twee tieners die minachting voor het conventionele koesteren. Ze zijn verliefd en die verliefdheid sleept hen mee op een reis. Hun relatie is een wonder, omdat Hazel altijd aan een zuurstoftank vast zit. Gus maakt grappen over zijn beenprothese, en hoe de twee elkaar ontmoetten in een praatgroep voor mensen met kanker.
Bekijk de afbeelding

Heksen Bestaan Niet (2014)


Bij volle maan komt een geheime heksenraad bij elkaar. Deze heksenraad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld beschermen tegen het kwaad. Eén van hen, Concuela, heeft echter snode plannen. Zij wil de aarde voor altijd in duisternis omhullen. De heksenraad ontdekt die plannen en verbant haar naar een spiegelgevangenis. Daardoor is de cirkel van vijf verloren en verliezen de overgebleven heksen een deel van hun plannen. Een magisch amulet wordt geactiveerd om een nieuwe vijfde sterrenheks te vinden, om zo de aarde weer te kunnen beschermen. De mysterieuze Grimbeck krijgt de taak deze heks te vinden. De dertienjarige Katie blijkt die heks te zijn...
Bekijk de afbeelding

Love Punch (2013)


Vlak voordat hij met pensioen gaat, ontdekt Richard Jones dat er binnen zijn bedrijf gesjoemeld is met de pensioengelden. Ook zijn geld blijkt verdwenen te zijn. Samen met zijn ex-vrouw Kate gaat hij op zoek naar Vincent Kruger, de man die hiervoor verantwoordelijk is.
Bekijk de afbeelding

Vochtige Streken (2013)


Helen is een bijzonder meisje, ze houdt van experimenteren op seksueel gebied, gebruikt haar geur om mannen te versieren en vindt het belang van hygiëne zwaar overschat. Ze shockeert haar omgeving met haar uitgesproken mening over zaken waar menig mens niet eens aan durft te denken. Helen bezorgt haar ouders een hoop zorgen, terwijl ze alleen maar wil dat haar ouders weer bij elkaar komen. De enige bij wie ze helemaal zichzelf kan zijn is haar vriendin Corinna, met wie ze er op los experimenteert. Door een fout bij het scheren van haar intieme delen belandt Helen in het
ziekenhuis, waar ze leven in de brouwerij brengt, probeert haar ouders weer bij elkaar te brengen en langzaam verliefd wordt op verpleger Robin.
Bekijk de afbeelding

A Perfect Man (2013)


James is het niet ongewoon vreemd te gaan. Als hij via de telefoon contact krijgt met een aantrekkelijke vrouw, wordt hij verliefd. Wat hij echter niet weet, is dat het zijn eigen echtgenote is, die zich als iemand anders voordoet.
Bekijk de afbeelding

The Citizen (2012)

Regie: Sam Kadi

Vol verlangen om zijn ongelukkige leven in het Midden-Oosten achter zich te laten, wint Ibrahim Jarrah in de Amerikaanse Green Card Lottery een kans om een Amerikaanse staatsburger te worden. Maar hij landt op 10 september 2001, een dag voor de aanslagen op het World Trade Centre.
Bekijk de afbeelding

Conception (2011)


Negen stellen in verschillende stadia van hun relatie. Elk is bezig met het krijgen van een kind.


NieuwsFilm

meest populair