Bioscoopketens reageren op uitslag pauze-onderzoek

En wat vonden Twitteraars van de uitslag?

Twee dagen geleden publiceerden we de uitslag van onze enquête naar pauzes tijdens bioscoopfilms. Een ruime meerderheid van de mensen die meededen liet weten pauzes op prijs te stellen. Genoeg reden voor ons om eens te kijken wat de grote bioscoopketens van ons land daarvan vonden. Daarnaast hebben we een paar reacties die we op Twitter binnenkregen, die laten zien dat lang niet iedereen het met de uitslag van de enquête eens is.

Laten we allereerst maar eens kijken wat JT Bioscopen ervan vindt. De keten laat weten erg blij te zijn met de uitkomsten van het onderzoek. "Bij JT Bioscopen proberen wij altijd goed naar de wensen en behoeftes van de bezoekers te luisteren. Dat is ook de reden dat wij nooit zijn afgestapt van de pauzes tijdens onze films en dit in de toekomst ook niet van plan zijn om te doen. Op dit moment hebben wij in iedere bioscoopfilm, ongeacht de lengte, een standaard pauze van 15 minuten ingepland."

Ook Wolff Bioscopen laat via Twitter weten niet verrast te zijn met de uitslag en pauzes te behouden.


En dan zijn er nog twee ketens in Nederland: Utopolis en Pathé. Die eerste heeft nog niet gereageerd op onze verzoeken om een reactie. Pathé laat verder via meerdere kanalen weten geen reactie te willen geven op de uitslag. Waarom precies wil de bioscoopketen ook niet aan ons uitleggen.

Tot slot nog wat reacties van mensen op Twitter. Die zijn dus lang niet allemaal blij met de uitslag van de enquête.







NieuwsFilm

meest populair