DVD releases week 46

Met o.a. Blended en Bad Neighbours.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Flowers of War (2011)


Een westerling verschuilt zich in 1937, als de Japanners helemaal doorslaan in de Chinese stad Nanking, samen met een groep vrouwen in een kerk. Hij doet zich voor als priester en probeert de vrouwen in veiligheid te brengen.
Bekijk de afbeelding

Blended (2014)


'Blended' volgt de gescheiden moeder Lauren en weduwnaar/vader Jim, die een vreselijke blind date met elkaar beleven. Bij toeval komen ze elkaar later weer tegen tijdens een vakantie in Afrika, waar ze elkaar alsnog leuk beginnen te vinden.
Bekijk de afbeelding

Bad Neighbours (2014)


In deze komedie trekken Kelly (Byrne) en Mac (Rogen) hun nieuwe woning in, maar komen er al snel achter dat ze een groep studenten als buren krijgen. Helaas voor beide partijen is het geen goed "huwelijk".
Bekijk de afbeelding

Loenatik, te gek! (2014)


De psychiatrische patiënten zijn noodgedwongen teruggekeerd in de maatschappij nadat kliniek 'Zonnedael' is opgeheven. Zuster Ten Hoeven mist haar geliefde patiënten en zonder hen heeft ze geen doel meer in haar leven. Wanneer de ‛gekken' vernemen dat de zuster ontvoerd is, beginnen ze onder leiding van de Majoor aan een riskante en prettig gestoorde zoektocht.
Bekijk de afbeelding

Afflicted (2013)


Afflicted gaat over twee vrienden die een wereldreis gaan maken en alles op camera vastleggen. Op een dag leren ze een mooie vrouw kennen in Parijs en vanaf dit moment gaat het helemaal mis.
Bekijk de afbeelding

Santa Claws (2014)


De Kerstman is allergisch voor katten, dus heeft hij beleid gemaakt tegen het geven van katten als cadeautjes. Maar de kleine Tommy is zó braaf geweest en het enige dat hij begeert is een kitten. De Kerstman zegt daarom dat het goed is, maar in plaats van één, klimt een heel nest katten in de zak. Als de Kerstman een grote allergische reactie krijgt, moeten de kittens het heft in eigen handen nemen en alle cadeautjes op tijd afleveren.
Bekijk de afbeelding

Stealing Las Vegas (2012)


Als een hebberige Las Vegas casino-eigenaar dreigt om de pensioenen van zijn conciërges, bloemisten en klusjesmannen weg te nemen en hen te ontslaan, moeten ze het heft in eigen handen nemen.


NieuwsFilm

meest populair