Algemeen

LucasFilm kondigt animatiefilm 'Strange Magic' aan

En geeft meteen een indruk van wat we mogen verwachten.

door Jim Pedd op 12.11.2014 om 17:19 in AlgemeenLucasfilm heeft een nieuwe film aangekondigd: Strange Magic. Deze wordt door Touchstone Pictures gedistribueerd en uitgebracht op 23 januari 2015. De animatiefilm is gebaseerd op een verhaal van Lucasfilm-oprichter George Lucas. De regie is in handen voor Gary Rydstrom. Verder is bekend gemaakt dat Mark S. Miller als producent aan het project verbonden is en Lucas zelf als uitvoerend producent. Het scenario komt van David Berenbaum, Irene Mecchi en Rydstrom.

De film is een sprookjes-musical, geïnspireerd op A Midsummer Night’s Dream. Populaire liedjes van de afgelopen zes decennia vertellen het verhaal van een groep kabouters, elfen en feeën, en hun hilarische avonturen, die losbarsten rond een krachtig toverdrankje. Lucasfilm Animation Singapore en ILM hebben de animaties gemaakt.

Het is ook al bekend wie stemmen inspreken voor het project: Alan Cumming, Evan Rachel Wood, Kristin Chenoweth, Maya Rudolph, Sam Palladio, Meredith Anne Bull, Alfred Molina, Elijah Kelley, Bob Einstein en Peter Stormare.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Die promo komt best laat op gang...

StarWars2015

Avatar

Glennekeeeee "die promo komt best laat op gang..."
Dat wel, maar dat hoeft niet slecht te zijn. Zijn genoeg films die tientallen miljoenen aan marketing uitgeven waardoor er een enorme hype ontstaat. Veel van die films kunnen het niet waarmaken waardoor er negatieve reacties op komen. De foto van de film ziet er in ieder geval interessant uit voor een animatiefilm :E

Serafijn

Avatar

Dus Strange Magic heeft geen zak te maken met een Frozen opvolger ;)

M0vieFreak

Avatar

Die foto ziet er niet uit. :N Toch maar wachten op de trailer.

NieuwsFilm

meest populair