LucasFilm kondigt animatiefilm 'Strange Magic' aan

En geeft meteen een indruk van wat we mogen verwachten.



Lucasfilm heeft een nieuwe film aangekondigd: Strange Magic. Deze wordt door Touchstone Pictures gedistribueerd en uitgebracht op 23 januari 2015. De animatiefilm is gebaseerd op een verhaal van Lucasfilm-oprichter George Lucas. De regie is in handen voor Gary Rydstrom. Verder is bekend gemaakt dat Mark S. Miller als producent aan het project verbonden is en Lucas zelf als uitvoerend producent. Het scenario komt van David Berenbaum, Irene Mecchi en Rydstrom.

De film is een sprookjes-musical, geïnspireerd op A Midsummer Night’s Dream. Populaire liedjes van de afgelopen zes decennia vertellen het verhaal van een groep kabouters, elfen en feeën, en hun hilarische avonturen, die losbarsten rond een krachtig toverdrankje. Lucasfilm Animation Singapore en ILM hebben de animaties gemaakt.

Het is ook al bekend wie stemmen inspreken voor het project: Alan Cumming, Evan Rachel Wood, Kristin Chenoweth, Maya Rudolph, Sam Palladio, Meredith Anne Bull, Alfred Molina, Elijah Kelley, Bob Einstein en Peter Stormare.

NieuwsFilm

meest populair