Bioscoopreleases week 47

Met o.a. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, Wiplala en John Wick.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)


Katniss heeft het onmogelijke gedaan. Ze heeft voor de tweede keer de Hongerspelen overleefd. Maar er is geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want één ding is heel duidelijk geworden na de Quarter Quell: het is oorlog.
Bekijk de afbeelding

John Wick (2014)


Een voormalig huurmoordenaar wordt op de hielen gezeten door een oude vriend, die hem moet doden.
Bekijk de afbeelding

Wiplala (2014)


Op een dag ontdekt de zevenjarige Johannes Blom achter een pot pindakaas een klein mannetje dat Wiplala heet en kan toveren. Als Wiplala de familie Blom per ongeluk net zo klein maakt als hijzelf is, begint een groot avontuur. Kunnen ze ooit weer normaal worden?
Bekijk de afbeelding

Still Life (2013)


John May is een goed georganiseerde gemeenteambtenaar. Hij is belast met het vinden van nabestaanden van hen die alleen zijn gestorven. Zijn afdeling wordt afgeslankt en dus wil John extra zijn best doen om zijn laatste zaak rond te krijgen. Het wordt een bevrijdende reis.
Bekijk de afbeelding

The Skeleton Twins (2014)


Na tien jaar van vervreemding, overkomt de tweeling Maggie en Milo plotseling een ongeluk. Op dezelfde dag overleven ze een bijna fataal ongeluk. Ze besluiten zich te herenigen en te kijken hoe hun levens mis zijn gelopen.
Bekijk de afbeelding

Still the Water (2014)


Het is volle maan en op het Amami-Oshima eiland vindt een festival met traditionele dans plaats. Een veertienjarige jongen vindt een lichaam drijvend in zee en probeert samen met zijn vriendinnetje het mysterie op te lossen.
Bekijk de afbeelding

Party Girl (2014)


Angelique is zestig jaar en nog altijd gastvrouw van een nachtclub. Ze is de oudste medewerkster en geniet van mannen en de vele feesten, maar voelt nu dat ze het einde van haar carrière heeft bereikt. In een opwelling stemt ze er daarom mee in om te trouwen met een vaste klant, Michel.


NieuwsFilm

meest populair