Er wordt nog steeds gewerkt aan 'Wanted 2'

Het script is moeilijk in elkaar te krijgen door de dood van één van de hoofdpersonages.

Het is alweer twee jaar geleden dat we voor het laatst iets hoorden over Wanted 2, de sequel op de succesvolle comic-verfilming Wanted uit - alweer - 2008. Producent Marc Platt sprak met Comingsoon.net en meldde dat er nog steeds wordt gewerkt aan het vervolg.

"We hebben een script dat zeker beter wordt. Om een vervolg te maken op een film die daar oorspronkelijk niet voor bedoeld was, is niet makkelijk. We willen niet hetzelfde verhaal vertellen, maar als we het script op het juiste niveau weten te krijgen dan komt er een vervolg. Het heeft even geduurd aangezien het een uitdaging is om een verhaal te schrijven terwijl één van de hoofdpersonages dood is. Dus waar moet het personage van James McAvoy naar toe... We hebben echter goede ideeën. Het komt vanzelf goed."

Ook meldde Platt dat Mark Millar, bedenker van de strip, betrokken wordt bij een tweede film. "Hij zal altijd betrokken worden maar hij zal het script niet schrijven, aangezien dit proces al vergevorderd is. Maar hij zal altijd aanwezig zijn aangezien hij voor de juiste toon zorgt."

Een van de oorzaken dat het vervolg lang op zich laat wachten, is een breuk met de oorspronkelijke scriptschrijvers. Het eerste deel van regisseur Timur Bekmambetov noteerde bij een budget van $75 miljoen een fraaie $341,4 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

En hieronder nog even terug naar de scène waarin "het hoofdpersonage" dood gaat.



NieuwsFilm

meest populair