Idina Menzel hint naar 'Frozen'-sequel

Na het succes van het eerste deel lijkt een vervolg haast onvermijdelijk.

In september kondigde Walt Disney Animation Studios aan dat een nieuwe korte animatiefilm getiteld Frozen Fever in de lente van 2015 de bioscopen zal bereiken, maar hoe staat het met een vervolg? Frozen is de best bezochte animatiefilm aller tijden (met 1,274 miljard dollar weredlwijd), dus een sequel lijkt haast onvermijdelijk. Naast deze prestatie wordt er ontzettend veel merchandise verkocht, gaan er geruchten over een musical en komt er een attractie in de Norway Pavillion in Epcot. Ook zijn verschillende personages uit de film momenteel te zien in ABC's Once Upon a Time, in de Disney On Ice-shows en de Disney-pretparken.

Disney heeft zich tot nu toe echter muisstil gehouden over de mogelijkheid van een vervolg. Actrice/zangers Idina Menzel, die de stem van Elsa verzorgde, hintte echter naar een sequel tijdens een interview met de Telegraph, waarin ze werd gevraagd naar de status van de musical en een vervolg:

''Aan al die dingen wordt gewerkt, haha! Ik heb er voor getekend... in ieder geval voor de film. Ik weet nog niet hoe het daarmee zit, maar hopelijk komt hij er. Ik laat me verrassen.''

Walt Disney Animation Studios heeft momenteel een vooralsnog titelloze tekenfilm gepland voor november 2018, maar het wordt afwachten of dit een nieuw avontuur zal zijn met Anna, Elsa, Kristoff en Olaf.



NieuwsFilm

meest populair