Jean-Claude Van Damme terug voor 'Kickboxer'-reboot!

En Tony Jaa trekt zich terug.

Eerder dit jaar doken er al berichten op over de reboot van de bekende martial arts film Kickboxer uit 1989. En nu is bekend geworden dat acteur Jean-Claude Van Damme, die uiteraard ook in het origineel te zien was, terugkeert voor de film van regisseur Stephen Fung (Tai Chai Zero). Ook werd bekend dat Tony Jaa, bekend uit Ong Bak en Furious 7, zich heeft afgemeld.

JCVD houdt overigens genoeg vechtjassen over om mee samen te werken. Onder meer Alain Moussi (X-Men: Days of Future Past), Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) en George St. Pierre (Captain America: The Winter Soldier) laten hun spierballen zien.

“We zijn enorm blij dat Kickboxer in productie is gegaan en verheugd dat JCVD de rol vervult van Master Chow, die het stokje overdraagt aan Alain die de franchise gaat dragen voor een andere generatie," aldus producent Ted Field. "Het publiek zal zich alvast klaar moeten maken voor deze waanzinnige reboot. De actie zal non-stop zijn met stunts die nog nooit zijn vertoond. Simpel gezegd wordt Kickboxer kick-ass!" Zoiets?


De opnames zijn deze week gestart en vinden plaats in New Orleans, Louisiana en Thailand. De nieuwe Kickboxer moet volgend jaar te zien zijn. Hieronder een eerste poster:



NieuwsFilm

meest populair