Algemeen

DVD releases week 49

Met o.a. The Raid 2 en Lucy.

door Jim Pedd op 02.12.2014 om 20:30 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

The Normal Heart (2014)


The Normal Heart gaat over de de opkomst van Aids in de homogemeenschap van New York in de jaren tachtig. Roberts speelt Emma Brookner, een dokter in een rolstoel die als een van de weinigen het gevaar van aids onderkent.

Cabin Fever: Patient Zero (2014)


Wanneer een stel vrienden symptomen krijgen van een mysterieuze vleesetende ziekte, doet men er alles aan om erachter te komen waar dit vandaan komt en hoe het opgelost kan worden. Maar dan duikt er een mysterieuze vreemdeling op die niet besmet kan raken. Hij lijkt de oplossing te hebben, maar het zou ook zomaar kunnen dat hij de oorzaak is van alle ellende.

The Raid 2: Berandal (2014)


The Raid 2: Berandal gaat direct verder waar het eerste deel eindigde. Agent Rama gaat undercover en infiltreert in een genadeloos Indonesisch misdaadsyndicaat om zijn familie te beschermen en de corruptie binnen zijn eigen politiemacht uit te roeien.

Lucy (2014)

Regie: Luc Besson

Een drugssmokkelaar slikt de drugs die ze moet vervoeren in en komt er plotseling achter dat ze superkrachten heeft.

Blackmail (2013)


Elijah Wood speelt een getalenteerde concertpianist wiens carrière vroegtijdig ten einde komt vanwege een verlammende plankenkoorts. Vlak voor zijn comeback, vijf jaar later, merkt hij dat iemand iets op zijn muziekblad heeft geschreven. "Als je één verkeerde noot raakt, zul je sterven", luidt de onheilspellende boodschap.

Happiness (2013)

Cast: --

In Bhutan is er nauwelijks industrie, waardoor elektriciteit geen vanzelfsprekendheid is. Het is dan ook een van de minst ontwikkelde landen, waar leven zonder tv en internet de normaalste zaak was. Tot 1999, toen televisie en internet door koning Jigme Singye Wangchuck geïntroduceerd werden. Het betekende een revolutie voor de kleine dorpjes in het Himalayagebergte waar Bhutan ligt. In het allerlaatste dorpje dat werd aangesloten woont de 8-jarige Peyangki, een dromerige eenling en Boeddhistische monnik.

The Angriest Man in Brooklyn (2014)


Henry Altmann (Williams) heeft een uitermate slechte dag. Het wordt er niet beter op als hij van dokter Sharon Gill (Kunis) te horen krijgt dat hij nog maar 90 minuten te leven heeft. Henry verlaat vol ongeloof het ziekenhuis en probeert vervolgens in rap tempo al zijn fouten goed te maken. Ondertussen gaat Sharon wanhopig naar hem op zoek aangezien ze van mening is dat hij geopereerd moet worden.

The Reunion (2013)

Regie: Anna Odell

Twintig jaar nadat ze geslaagd zijn van school, organiseren oud-leerlingen van een school in Stockholm een reünie. De tafel is gedekt, de glazen zijn vol en de sfeer is perfect als de eerste gasten langzaam binnen druppelen. Echter, als Anna Odell opstaat, ontwikkelt de reünie zich in een heel andere richting dan verwacht. Want in tegenstelling tot de andere aanwezigen zijn de herinneringen van Anna aan de schooltijd niet alleen die van leuke schoolreisjes en knisperende kampvuren. Anna werd tijdens hun schooltijd gepest en belachelijk gemaakt. Dat waren negen jaar van haar leven. Dit is zij ook na twintig jaar nog niet vergeten.

A Merry Friggin' Christmas (2014)


Boyd Mitchler en zijn gezin moeten de kerst doorbrengen bij zijn van hem vervreemde familie. Hij realiseert zich al snel dat hij alle cadeautjes voor zijn zoon vergeten is en stapt samen met zijn vader de auto in om binnen 8 uur weer terug te zijn...

Bad Turn Worse (2013)


Drie tieners uit Texas hebben het gehad met hun saaie leventjes en besluiten ervoor te gaan. Al snel raken ze verstrengeld in de georganiseerde misdaad, nadat één van hen van de verkeerde persoon steelt.

Rampage: Capital Punishment (2014)

Regie: Uwe Boll

De gewelddadige Bill Williams, die drie jaar geleden meer dan honderd mensen in zijn woonplaats vermoordde, ziet zichzelf als een anti-held. Hij wilt de wereld helpen door wraak te nemen op de rijke mensen en gelijktijdig Washington met de grond platbranden. Bill besluit een TV-station over te nemen om zo zijn politieke boodschap te verspreiden. Het is tijd om het systeem te vernietigen en vreedzaam zal het niet verlopen.

That Burning Feeling (2013)


Adam Murphy is een grote jongen in de makelaarswereld en vrijgezel. Hij voelt de last van mislukte liefde(s), als een sociale ziekte hem recht voor een hele reeks one-night stands zet. Dat onthult de tekortkomingen van zijn zelfgeschapen zelfbeeld.

Paranormal Island (2014)


Een drietal studenten krijgt een unieke kans voor een baantje in de zomervakantie. Door wat geluk mogen ze werken bij een bar die midden in een prachtig meer. De bar ligt daar al meer dan een eeuw, maar de lokale bewoners zijn hem gaan zien als een vloek. De eigenaar pleegde jaren geleden namelijk zelfmoord. Als de studenten de laatste boot naar het vasteland missen, komen ze er al snel achter waarom de bar een vloek is.

The Scribbler (2014)

Regie: John Suits

De jonge Suki gaat de confrontatie aan met haar destructieve psychische aandoening. Daarvoor maakt ze gebruik van een experimentele machine die specifiek ontworpen is om haar meerdere persoonlijkheden te elimineren. Maar als ze dichterbij genezing komt, realiseert Suki zich dat zijzelf misschien wel de meest ongewenste persoonlijkheid is.

Between Us (2012)


Na jaren treffen twee koppels elkaar weer, over twee gruwelijke avonden waarin alles mogelijk is. Een duister komisch verhaal over beste vrienden, het huwelijk, liefde, teleurstelling en dromen.

Kundo: min-ran-eui si-dae (2014)


1859. Joseon wordt getroffen door diverse natuurrampen, met een schrale oogst als gevolg. Er heerst armoede, honger en dood in het district. Maar de regenten hebben enkel interesse in hun eigen rijkdom en blijven de armen uitbuiten. Dan is er Kundo, die hoop biedt aan de armen.

Beethoven's Treasure (2014)

Regie: Ron Oliver

Als trainer Eddie en hond Beethoven een slechte dag hebben op de filmset, vertrekken ze naar huis. Ze stranden in en klein kuststadje en daar raakt Beethoven bevriend met een jongen. Samen vinden ze een schatkaart, die moet leiden naar een verloren schat, die ze gaan zoeken.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

The Angriest Man in Brooklyn vond ik niet eens zo heel slecht. Natuurlijk bekijk je de film nu wel anders met de gedachten aan het tragische einde van Robin Williams.

Iemand de nieuwe Cabin Fever al gezien:?

Blackmail lijkt me ook wel interessant.

reshal

Avatar

The raid light morgen als ik thuis kom op de deurmat als het goed is.
De rest van de films word ik niet echt warm of koud van misschien een paar die ik zal huren maar niks speciaals.

benjamin

Avatar

Verschijnt die kerstfilm met Robin Williams nu rechtstreeks op DVD? Geeft aan hoeveel vertrouwen men daarin had/heeft.

Decepticon

Avatar

Ik had The Raid 2 zaterdag al op de deurmat liggen en ik heb hem gisteravond gekeken en man wat goede film weer.
Met zijn 2,5 uur wel wat aan de lange kant, maar dat is niet echt storend, het verhaal wordt vlot verteld.
En het is echt een kei en keiharde film, een stuk harder dan de eerste en het eindgevecht is echt één van de beste vechtscenes die ik ooit in een film gezien heb.

Cabin Fever 3 laat ik liever aan mij voorbij gaan, deel 2 was al pure bagger.
Lucy koop ik wel een keer als ie goed in prijs is gedaald.

Mark

Avatar

Uwe Boll: Rampage! Die ga ik kijken. Denk dat die ietsjes slechter is dan The Raid 2 Smiley face

NieuwsFilm

meest populair