Algemeen

Wederom nieuwe regisseur voor 'The Crow'

Komt er dan eindelijk vaart in deze langverwachte remake?

door Bram de Groot op 04.12.2014 om 16:17 in Algemeen
Ondertussen blijkt de remake van de The Crow (1994) niet het meest vluchtige project van Hollywood. Opnieuw is er een nieuwe regisseur aangetrokken, aangezien de eerdere kandidaat, F. Javier Gutierrez (Tres días), vertrokken is. Relativity Studios heeft al een nieuwe man aangetrokken, talent Corin Hardy.

Hardy is op dit moment vooral bekend van videoclips en voor hij met de nieuwe The Crow, uiteraard weer gebaseerd op de graphic novel van James O'Barr, start, zal hij eerst de horrorfilm The Woods moeten opleveren. Hij zou door niemand minder dan Edgar Wright zijn aangedragen bij producent Edward R. Pressman.

Of deze aanstelling daadwerkelijk vaart zet achter de remake valt te betwijfelen. Verleden jaar verscheen er nog een soort teaserposter van The Crow, waarop stond vermeld dat de opnames in 2014 zouden starten. Dit is duidelijk niet gelukt. Ook de beoogde hoofdrolspeler Luke Evans (Dracula Untold, 2014) wordt niet meer in verband gebracht met het project.

Hieronder de korte film Butterfly van Hardy:


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

De regisseur gaat weg en ook Luke Evans. Waarom niet stoppen met de remake? Nu ze een nieuwe regisseur hebben zoeken ze zeker weer naar een nieuwe persoon voor de hoofdrol. We zullen zien wat er mee gaat gebeuren.

EKA

Avatar

Echt...The Crow met Brandon Lee in de hoofdrol is al een uitstekende verfilming. Niet doen deze remake / reboot!

reshal

Avatar

Inderdaad The Crow is al gewoon een super goede film voor wat het is.
Remake onnodig en laten we hopen dat het uiteindelijk niet doorgaat.

SanneWinchester

Avatar

Vind het inderdaad een enorm onzinnige remake. The Crow is een fantastische film. ik had er enigzins wat hoop in vanwege Luke Evans. maar nu ben ik er eigenlijk wel klaar mee. zit hier persoonlijk niet op te wachten.

Expendable

Avatar

The Crow heeft inderdaad geen remake nodig.

NieuwsFilm

meest populair