Luke Evans niet langer 'The Crow'?

Hij gaat het waarschijnlijk te druk hebben met andere projecten.

De laatste dagen lopen er heel wat mensen weg van de The Crow-remake. Gisteren werd nog aangekondigd dat regisseur F. Javier Gutierrez na drie jaar aan het project gelinkt te zijn, de productie heeft verlaten, maar vandaag lijkt het erop dat hoofdrolspeler Luke Evans het waarschijnlijk ook voor gezien houdt. Tijdens een interview met Den of Geek werd de acteur gevraagd naar de status van zijn betrokkenheid bij de film.

''Nee, op het moment is The Crow niet voor mij, het is een beetje... Ik bedoel, ik weet zeker dat de film op een gegeven moment gemaakt zal worden, maar ik heb het druk met een heleboel andere projecten waarin ik ben geïnteresseerd, dus ik kan niet veel langer meer wachten! [lacht]''

Muziekvideo-regisseur Corin Hardy (The Hallow) zou ondertussen de regie van The Crow hebben overgenomen. Het script van de remake werd geschreven door Cliff Dorfman. Bedenker James O'Barr zal als creative consultant meewerken aan de film. Er is nog geen releasedatum bekend, maar de opnames zouden in de lente van 2015 van start moeten gaan.



NieuwsFilm

meest populair