Algemeen

DVD releases week 50

Met o.a. Dawn of the Planet of the Apes en Hercules

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd op 09.12.2014 om 17:22 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Hercules (2014)


Na voltooiing van zijn legendarische twaalf werken, heeft Hercules zijn familie verloren. Hij is zijn familie verloren, en zweert wraak op de Goden. Zijn enige lust ligt in vechten. Mettertijd heeft hij samen met zes gelijksoortige vrienden een band opgebouwd. Ze zijn over het land gaan reizen en verrichten zware, gewelddadige klussen. Maar als de heerser van Thracië en zijn dochter de hulp van Hercules nodig hebben om een wrede en angstaanjagende krijgsheer te verslaan, ontdekt Hercules dat hij nooit aan zijn verleden zal ontsnappen. Hij moet weer de held worden die hij ooit was, en zijn eigen mythe omarmen.

Dawn of the Planet of the Apes (2014)


Dawn volgt de steeds groter wordende groep van genetisch geëvolueerde apen die allemaal onder leiding staan van Caesar. Ze voelen zich bedreigd bij het aantreffen van een groep mensen die het verwoestende virus van tien jaar eerder schijnen te hebben overleefd. In eerste instantie benaderen ze elkaar vredig, maar het duurt niet lang voordat er een oorlog losbarst waarbij duidelijk moet worden welke van de twee soorten de baas is.

The Raid 2: Berandal (2014)


The Raid 2: Berandal gaat direct verder waar het eerste deel eindigde. Agent Rama gaat undercover en infiltreert in een genadeloos Indonesisch misdaadsyndicaat om zijn familie te beschermen en de corruptie binnen zijn eigen politiemacht uit te roeien.

Maps to the Stars (2014)


Het gezin Weiss is een typisch Hollywoodgezin. Vader Stanford heeft een fortuin verdiend met doe-het-zelf-handleidingen. Moeder Cristina houdt zich bezig met de carrière van haar 13-jarige kindster-zoontje Benjie. En dan is er de actrice Havana, een klant van Sanford die ervan droomt een remake te maken van de film die haar moeder in de jaren zestig beroemd maakte. Havana wordt echter geteisterd door nachtmerries van haar overleden moeder, en Benjie keert pas net terug uit een afkickkliniek. En dan is er nog zus Agatha, die recent vrijgelaten werd uit een sanatorium waar ze behandeld werd voor criminele pyromanie. Genoeg materiaal dus voor flink wat explosieve situaties.

Sex Tape (2014)


Een echtpaar wordt wakker en komt erachter dat de sekstape die ze de avond tevoren maakten, verdwenen is. Een zoektocht naar de tape begint!

The Prince (2014)


Een gepensioneerde misdaadbaas uit Las Vegas moet terug naar de stad, om zijn voormalige vijanden aan te pakken. Zijn tienerdochter is namelijk vermist.

Cuban Fury (2014)


De "salsa-dansgoeroe" Bruce Garrett wil opnieuw de dansvloer betreden om indruk te maken op zijn nieuwe baas.

A Long Way Down (2014)


A Long Way Down gaat over de pizzabezorger Paul, talkshow presentator Martin, een tiener en een moeder van een invalide kind. Ze hebben één ding gemeen: ze willen alle vier van een gebouw te springen op oud & nieuw. De toevallige ontmoeting zorgt ervoor dat ze elkaar kunnen helpen met hun problemen.

The Damned (2013)


Samen met zijn nieuwe verloofde Lauren, reist weduwnaar David naar Columbia om daar zijn tienerdochter Jill (die van huis wegliep) op te halen. Daar raken ze betrokken bij een auto-ongeluk en stranden ze in een afgelegen herberg. De oude waard blijkt een jong meisje in de kelder te hebben opgesloten, en de twee besluiten haar te bevrijden. Maar dat heeft al gauw onvoorziene gevolgen...

Land Ho! (2014)


Deze film van regisseurs Aaron Katz en Martha Stephens gaat over twee ex-schoonbroers (Paul Eenhoorn en Earl Lynn Nelson) die door IJsland reizen. Tijdens hun trip door de pittoreske landschappen stuiten ze op tal van interessante personen en ondertussen leren ze ook een boel over elkaar.

Predestination (2014)


Een zogenaamde "tijdelijke agent" moet voor verschillende missies door de tijd moet reizen om op deze manier een permanente aanstelling af te dwingen. Zijn laatste opdracht is om de crimineel op te pakken waar hij al z'n hele carrière achteraan heeft gezeten.

Bad Turn Worse (2013)


Drie tieners uit Texas hebben het gehad met hun saaie leventjes en besluiten ervoor te gaan. Al snel raken ze verstrengeld in de georganiseerde misdaad, nadat één van hen van de verkeerde persoon steelt.

Kundo: min-ran-eui si-dae (2014)


1859. Joseon wordt getroffen door diverse natuurrampen, met een schrale oogst als gevolg. Er heerst armoede, honger en dood in het district. Maar de regenten hebben enkel interesse in hun eigen rijkdom en blijven de armen uitbuiten. Dan is er Kundo, die hoop biedt aan de armen.

Sleeping Beauty (2014)


Als een jonge prins erachter komt dat de mooie prinses Dawn door een gruwelijke vloek in een eeuwige slaap gevallen is, gaat hij op reis om haar te redden. Daarvoor moet hij wel langs een kwaadwillende koningin en een leger aan monsters komen...

Grace (2014)

Regie: Jeff Chan

Grace is een achttienjarig katholiek meisje, wiens puurheid overgenomen wordt door een demonische kracht. Zal die haar verslinden?


11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

The Prince was ik aan begonnen maar was drama en na 35 min ofzo gestopt. Willis toen nog niet gezien.

xarkov

Avatar

The Raid 2 is een aanrader. Herculas kan zo de prullebak in al was die nog wel beter dan TMNT.

Olrik

Avatar

Weet iemand waar ik Maps To the Stars op blu-ray kan bemachtigen?

Pete_027

Avatar

Frietgezicht "The Prince was ik aan begonnen maar was drama en na 35 min ofzo gestopt. Willis toen nog niet gezien."


Willis vraagt tegenwoordig 1 miljoen voor 1 dag 'werken'. Misschien was het budget niet hoog genoeg en heeft hij maar een halve dag 'gewerkt':P

DeMuizenkoning

Avatar

xarkov "The Raid 2 is een aanrader. Herculas kan zo de prullebak in al was die nog wel beter dan TMNT."


Veel grote films en blockbusters van 2014 waren waardeloos of gewoon (dik) geflopt. 2015 belooft heel wat maar zou goed kunnen dat er toch ook weer een paar flink tegenvallen, zoals het dit jaar ook het geval was..
Ieder geval, ik ga voor de apen :Y

Decepticon

Avatar

The Raid 2 was vorige week al uit. Samen met Dawn o/t Planet o/t Apes dé films van de week, dikke aanraders!

Hercules wil ik wel zien.
Sex Tape en Cuban Fury lijken me leuke comedy's, die ga ik zeker nog even kijken.
Maps To The Stars lijkt me ook goed, die ga ik ook nog checken.

Banned

Avatar

Olrik "Weet iemand waar ik Maps To the Stars op blu-ray kan bemachtigen?"


Niet in de benelux… Komt hier enkel op dvd.

In de UK komt deze wel op blu-ray uit. 02 februari. Welliswaar zonder nederlandse ondertitels.

Decepticon

Avatar

Olrik "Weet iemand waar ik Maps To the Stars op blu-ray kan bemachtigen?"
Op zavvi.nl alleen is er geen info meer betreft de ondertiteling, dat vermelden ze sinds de nieuwe lay-out van de site niet meer.
Hoogstwaarschijnlijk geen Nederlandse ondertiteling, want het is de Engelse versie die geleverd wordt via die site.

YOLO

Avatar

Olrik "Weet iemand waar ik Maps To the Stars op blu-ray kan bemachtigen?"
Amazon.fr, bevat echter geen NL subs. Enkel Franse subs.

Olrik

Avatar

Bedankt allemaal!T+)

nieuwslaatste nieuws

meest populair