DVD releases week 50

Met o.a. Dawn of the Planet of the Apes en Hercules

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Hercules (2014)


Na voltooiing van zijn legendarische twaalf werken, heeft Hercules zijn familie verloren. Hij is zijn familie verloren, en zweert wraak op de Goden. Zijn enige lust ligt in vechten. Mettertijd heeft hij samen met zes gelijksoortige vrienden een band opgebouwd. Ze zijn over het land gaan reizen en verrichten zware, gewelddadige klussen. Maar als de heerser van Thracië en zijn dochter de hulp van Hercules nodig hebben om een wrede en angstaanjagende krijgsheer te verslaan, ontdekt Hercules dat hij nooit aan zijn verleden zal ontsnappen. Hij moet weer de held worden die hij ooit was, en zijn eigen mythe omarmen.
Bekijk de afbeelding

Dawn of the Planet of the Apes (2014)


Dawn volgt de steeds groter wordende groep van genetisch geëvolueerde apen die allemaal onder leiding staan van Caesar. Ze voelen zich bedreigd bij het aantreffen van een groep mensen die het verwoestende virus van tien jaar eerder schijnen te hebben overleefd. In eerste instantie benaderen ze elkaar vredig, maar het duurt niet lang voordat er een oorlog losbarst waarbij duidelijk moet worden welke van de twee soorten de baas is.
Bekijk de afbeelding

The Raid 2: Berandal (2014)


The Raid 2: Berandal gaat direct verder waar het eerste deel eindigde. Agent Rama gaat undercover en infiltreert in een genadeloos Indonesisch misdaadsyndicaat om zijn familie te beschermen en de corruptie binnen zijn eigen politiemacht uit te roeien.
Bekijk de afbeelding

Maps to the Stars (2014)


Het gezin Weiss is een typisch Hollywoodgezin. Vader Stanford heeft een fortuin verdiend met doe-het-zelf-handleidingen. Moeder Cristina houdt zich bezig met de carrière van haar 13-jarige kindster-zoontje Benjie. En dan is er de actrice Havana, een klant van Sanford die ervan droomt een remake te maken van de film die haar moeder in de jaren zestig beroemd maakte. Havana wordt echter geteisterd door nachtmerries van haar overleden moeder, en Benjie keert pas net terug uit een afkickkliniek. En dan is er nog zus Agatha, die recent vrijgelaten werd uit een sanatorium waar ze behandeld werd voor criminele pyromanie. Genoeg materiaal dus voor flink wat explosieve situaties.
Bekijk de afbeelding

Sex Tape (2014)


Een echtpaar wordt wakker en komt erachter dat de sekstape die ze de avond tevoren maakten, verdwenen is. Een zoektocht naar de tape begint!
Bekijk de afbeelding

The Prince (2014)


Een gepensioneerde misdaadbaas uit Las Vegas moet terug naar de stad, om zijn voormalige vijanden aan te pakken. Zijn tienerdochter is namelijk vermist.
Bekijk de afbeelding

Cuban Fury (2014)


De "salsa-dansgoeroe" Bruce Garrett wil opnieuw de dansvloer betreden om indruk te maken op zijn nieuwe baas.
Bekijk de afbeelding

A Long Way Down (2014)


A Long Way Down gaat over de pizzabezorger Paul, talkshow presentator Martin, een tiener en een moeder van een invalide kind. Ze hebben één ding gemeen: ze willen alle vier van een gebouw te springen op oud & nieuw. De toevallige ontmoeting zorgt ervoor dat ze elkaar kunnen helpen met hun problemen.
Bekijk de afbeelding

The Damned (2013)


Samen met zijn nieuwe verloofde Lauren, reist weduwnaar David naar Columbia om daar zijn tienerdochter Jill (die van huis wegliep) op te halen. Daar raken ze betrokken bij een auto-ongeluk en stranden ze in een afgelegen herberg. De oude waard blijkt een jong meisje in de kelder te hebben opgesloten, en de twee besluiten haar te bevrijden. Maar dat heeft al gauw onvoorziene gevolgen...
Bekijk de afbeelding

Land Ho! (2014)


Deze film van regisseurs Aaron Katz en Martha Stephens gaat over twee ex-schoonbroers (Paul Eenhoorn en Earl Lynn Nelson) die door IJsland reizen. Tijdens hun trip door de pittoreske landschappen stuiten ze op tal van interessante personen en ondertussen leren ze ook een boel over elkaar.
Bekijk de afbeelding

Predestination (2014)


Een zogenaamde "tijdelijke agent" moet voor verschillende missies door de tijd moet reizen om op deze manier een permanente aanstelling af te dwingen. Zijn laatste opdracht is om de crimineel op te pakken waar hij al z'n hele carrière achteraan heeft gezeten.
Bekijk de afbeelding

Bad Turn Worse (2013)


Drie tieners uit Texas hebben het gehad met hun saaie leventjes en besluiten ervoor te gaan. Al snel raken ze verstrengeld in de georganiseerde misdaad, nadat één van hen van de verkeerde persoon steelt.
Bekijk de afbeelding

Kundo: min-ran-eui si-dae (2014)


1859. Joseon wordt getroffen door diverse natuurrampen, met een schrale oogst als gevolg. Er heerst armoede, honger en dood in het district. Maar de regenten hebben enkel interesse in hun eigen rijkdom en blijven de armen uitbuiten. Dan is er Kundo, die hoop biedt aan de armen.
Bekijk de afbeelding

Sleeping Beauty (2014)


Als een jonge prins erachter komt dat de mooie prinses Dawn door een gruwelijke vloek in een eeuwige slaap gevallen is, gaat hij op reis om haar te redden. Daarvoor moet hij wel langs een kwaadwillende koningin en een leger aan monsters komen...
Bekijk de afbeelding

Grace (2014)

Regie: Jeff Chan

Grace is een achttienjarig katholiek meisje, wiens puurheid overgenomen wordt door een demonische kracht. Zal die haar verslinden?


NieuwsFilm

meest populair