Video

Mooie trailer tragikomedie 'Kumiko, the Treasure Hunter'

Over een Japanse vrouw die denkt dat de film 'Fargo' (1996) een documentaire is en daadwerkelijk op zoek gaat naar het geld.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 18.12.2014 om 14:42 in Video
Hieronder vind je de trailer van Kumiko, the Treasure Hunter, een film van regisseur David Zellner met in de hoofdrol Rinko Kikuchi (Babel, Pacific Rim). Ze speelt een Japanse vrouw die op een dag de film Fargo (1996) ziet en deze aanziet voor een documentaire. Ze denkt dat alles echt gebeurd is en gaat daarom op zoek naar het geld dat door Steve Buscemi's personage in de sneeuw wordt begraven.

De vrouw, Takako Konishi genaamd, werd in 2001 dood gevonden in Noord-Dakota. Vanaf dit moment werd dit verhaal in de wereld geroepen, totdat het vervolgens in 2003 weer werd tegengesproken. Toch hebben David en scenarist Nathan Zellner er een film over gemaakt.

Kumiko, the Treasure Hunter komt in de VS uit op 27 februari 2015.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair