Bioscoopreleases week 51

Met o.a. Exodus: Gods and Kings en The Salvation.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Exodus: Gods and Kings (2014)


Mozes werd als vondeling geadopteerd door de zus van de Egyptische Farao en opgevoed als zoon van de Egyptische koninklijke familie. Nadat zijn broer Ramses lucht krijgt van zijn Joodse identiteit, moet Mozes vluchten. Hij keert terug, met het verzoek dat Egypte het volk van Israël vrijlaat. Dat gebeurt niet en als gevolg daarvan breken de legendarische Bijbelse plagen los.
Bekijk de afbeelding

Annie (2014)

Regie: Will Gluck

Zakenman en aspirerend politicus Will Stacks schiet het jonge weeskindje Annie te hulp.
Bekijk de afbeelding

Gone with the Wind (1939)


Scarlett is een mooie vrouw vol levensvreugde, maar dat laatste verandert wanneer Ashley, de man op wie ze al heel lang een oogje heeft, van plan is te gaan trouwen met een ander. Tijdens een feest probeert Scarlett Ashley te overtuigen alsnog haar te trouwen. Maar dan verschijnt een nieuwe man in haar leven.
Bekijk de afbeelding

The Salvation (2014)


Amerika, 1870. John is een uit Scandinavië afkomstige ex-soldaat. Wanneer hij de moordenaar van zijn familie doodt, krijgt hij de beruchte bendeleider Delarue op zijn dak. Verraden door zijn corrupte en laffe gemeenschap is het aan John om de schurken te doden en van de stad weer een veilige plek te maken.
Bekijk de afbeelding

You're Not You (2014)


Een beroemde pianiste krijgt op een dag te horen dat ze aan ALS lijdt. Daarom huurt ze een stuurloze en egocentrische studente in om haar bij te staan. Deze onconventionele verstandhouding blijkt voor beide dames op den duur een positieve ervaring te zijn.
Bekijk de afbeelding

Love, Rosie (2014)


Alex en Rosie zijn beste vrienden. Op een dag raken ze van elkaar gescheiden wanneer eerstgenoemde met zijn familie van Dublin naar Boston verhuist. Hoewel hun hechte band intact blijft, is het natuurlijk maar de vraag of hun vriendschap de jaren en kilometers overleeft.
Bekijk de afbeelding

Tinkerbell & de Legende van het Nooitgedachtbeest (2014)


De grappige en getalenteerde dierenfee Fawn gelooft dat je een boek niet op zijn flap moet beoordelen, of een dier op basis van zijn tanden. Dus wordt ze bevriend met een gigantisch en mysterieus wezen, het NeverBeast. Terwijl Tink en haar beste vrienden zich niet zeker voelen over deze enge toevoeging aan Pixie Hollow, gaan de Scout Fairies erop uit om het monster te vangen voordat het hun thuis vernietigd. Fawn moet haar hart volgen en de meiden verenigen om het NeverBeast te redden.
Bekijk de afbeelding

Coming Home (2014)


Coming Home vertelt het verhaal van een Chinese dissident (Chen). Van de jaren twintig tot en met de jaren negentig krijgen we te zien hoe hij wordt gedwongen te trouwen en daartoe besluit naar Amerika te vluchten. Als hij uiteindelijk terugkeert naar China, wordt hij naar een werkkamp gestuurd.
Bekijk de afbeelding

What We Do in the Shadows (2014)


Viago (379 jaar oud), Deacon (183 jaar oud), Vladislav (862 jaar oud) en Peter (8000 jaar oud) zijn vier vampiers die een flat delen in Wellington, in Nieuw-Zeeland. Spijtig genoeg is het lastig voor ze om vrienden te maken omdat hun dorst naar bloed altijd overheerst. Langzaamaan blijven er weinig mensen over om mee om te gaan en het viertal raakt sociaal geïsoleerd, totdat ze besluiten er iets aan te gaan doen.
Bekijk de afbeelding

Bethlehem (2013)


Razi is een officier van de Israëlische geheime dienst. Hij is goed bevriend met de Palestijnse informant Sanfur. Sanfur is de jongere broer van een hooggeplaatste Palestijnse militant. Razi heeft hem aangeworven toen hij pas 15 was en ontwikkelde een zeer nauwe, bijna vaderlijke band met hem. Nu 17, probeert Sanfur een evenwicht te vinden tussen de eisen van Razi en de loyaliteit tegenover zijn broer, want hij leidt een dubbelleven van liegen en bedriegen tegen beiden. Wanneer de Israëlische geheime dienst ontdekt hoe diep Sanfur betrokken is bij de activiteiten van zijn broer, wordt Razi geconfronteerd met een onmogelijk dilemma.
Bekijk de afbeelding

Une nouvelle amie (2014)


Claire is een jonge vrouw, die in een diepe depressie raakt, als haar beste vriendin onverwachts overlijdt. Maar ze vindt haar levenslust opnieuw terug wanneer ze een onverwacht geheim over de echtgenoot van haar overleden vriendin ontdekt.


NieuwsFilm

meest populair