Video

Trailer kostuumdrama 'A Little Chaos' met Kate Winslet

Geregisseerd door Alan Rickman, uiteraard bekend van 'Die Hard' en de 'Harry Potter'-films.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 20.12.2014 om 18:12 in Video
Als Alan Rickman het niet te druk heeft met het terroriseren van John McClane of mopperen tegen Harry Potter, kan hij zich er wel eens toe zetten om een film te regisseren. Zijn regiedebuut The Winter Guest kwam uit in 1997 en nu mogen we uitkijken naar zijn 17e-eeuwse kostuumdrama A Little Chaos. De trailer vind je hieronder.

Rickmans Sense and Sensibility-collega Kate Winslet speelt Sabine, een landschapontwerpster die wordt ingehuurd om een van de tuinen van Versailles te bouwen. Hier ontmoet ze André (Matthias Schoenarts), een landschapartiest met wie ze al snel een hechte band krijgt. Rickman speelt zelf de rol van koning Louis XIV en diens broer wordt neergezet door Stanley Tucci.

A Little Chaos komt in de VS uit op 27 maart 2015.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

movieboy "Matthias Schoenarts is de reden voor mij om de film te zien :)

He is getting big in Hollywood!"
En hij lijkt ook z'n rollen vrij goed uit te kiezen qua de juiste mensen bereiken, dus dat komt helemaal goed - volgend jaar trouwens drie romantische rollen zo.

movieboy

Avatar

Matthias Schoenarts is de reden voor mij om de film te zien :)

He is getting big in Hollywood!

nieuwslaatste nieuws

meest populair