TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Amour (2012)

Zaterdag 27 december om 22:35 op NPO2

Amour gaat over Georges (Jean-Louis Trintignant) en Anne (Emmanuelle Riva), een echtpaar in de tachtig. Op een dag krijgt Anne een beroerte en begint ze steeds meer af te takelen. Een aftakeling die door Haneke minutieus in beeld wordt gebracht.
Bekijk de afbeelding

The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Zondag 28 december om 20:30 op NET5

Het wonderlijke verhaal van Benjamin Button (Brad Pitt). Als Button de leeftijd van 50 jaar bereikt, wordt hij verliefd op een vrouw van 30. Er is echter iets speciaals aan de hand, Button wordt ieder jaar jonger in plaats van ouder. Dat betekent dat ze even oud zullen zijn als ze de leeftijd van 40 jaar bereikt hebben, maar hoe moet het daarna?
Bekijk de afbeelding

Knowing (2009)

Maandag 29 december om 20:30 op Veronica

Een leraar opent een tijdscapsule, die is gevonden bij de kleuterschool van zijn zoon. De capsule bevat voorspellingen, waarvan er sommige al uitgekomen zijn en sommige op het punt staan te gebeuren. Hij vermoedt dat zijn familie een rol speelt in de gebeurtenissen die gaan plaatsvinden.
Bekijk de afbeelding

Hachi (2009)

Dinsdag 30 december om 20:30 op RTL4

HACHI is gebaseerd op een waar gebeurd Japans verhaal en draait om de ware vriendschap en onbegrensde loyaliteit van een hond aan zijn baas. Wie laat een kleine, schattige puppy nu alleen achter op een koud treinperron ? Professor Parker kan het niet over zijn hart krijgen en neemt de Japanse Akita mee naar huis. De gastvrijheid van het gezinnetje wordt beloond - de hond, Hachi gedoopt, wordt de beste vriend die Parker zich kan wensen. De twee wandelen iedere dag samen naar het station en als Parker 's avonds weer aankomt, zit Hachi hem al op te wachten. Zo ook op de dag dat Parker op de universiteit een hartaanval krijgt en niet meer thuiskomt. Hachi weet van geen wijken en is de volgende dag weer precies op tijd terug op zijn vaste plekje bij het station, speurend naar zijn baasje. Het trouwe dier houdt dit vol tot aan zijn dood, negen jaar later.
Bekijk de afbeelding

The Adventures of Tintin (2011)

Woensdag 31 december om 20:45 op Eén

Kuifje ontdekt op een rommelmarkt een blijkbaar zeer gegeerd schaalmodel van de Eenhoorn, een Frans oorlogsschip uit de 17de eeuw, en gaat op zoek naar het geheim dat hier achter zit. Zo ontmoet hij voor het eerst kapitein Haddock. Ze gaan samen op zoek naar de schat van Haddocks voorvader, François ridder de Haddoque. Maar zij zijn niet de enigen die de schat willen vinden...
Bekijk de afbeelding

WALL-E (2008)

Donderdag 1 januari om 19:00 op SBS9

Zevenhonderd eenzame jaren doet de robot WALL-E - een afkorting voor Wijdverspreid Afval Lading Losser E-type - waarvoor hij gemaakt was: het schoonhouden van de aarde. Zijn enige vertier lag in het verzamelen van knick-knacks. Maar dan ontmoet hij een zoekrobot genaamd EVE. Samen reizen ze door het hele heelal en beginnen aan een van de meest opwindende en fantasierijke avonturen aller tijden.
Bekijk de afbeelding

Good Will Hunting (1997)

Vrijdag 2 januari om 21:20 op NPO3

Will Hunting werkt als schoonmaker in een school en brengt de rest van zijn dagen voornamelijk door met vechten en het omzeilen van de wet. Op een dag blijkt echter dat Will een uitzondelijk talent heeft voor wiskunde. Een leraar wil kosten wat het kost dit talent uitbouwen maar merkt al vlug dat Will behoorlijk overhoop ligt met zichzelf en met z'n omgeving. De enigen die hem kunnen helpen zijn Sean McGuire, een psycholoog die bewondering heeft voor het jonge genie en hem probeert te begrijpen en Skylar een studente geneeskunde die verliefd is op Will.


NieuwsFilm

meest populair