Algemeen

Mark Wahlberg over zijn rol in 'The Six Billion Dollar Man'

Volgens de acteur zal het personage een superheld zonder cape zijn.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici op 26.12.2014 om 14:48 in Algemeen
Mark Wahlberg is een druk mannetje. Binnenkort zal hij te zien zijn in drama-thriller The Gambler en daarna gaat hij gestaag verder met een reeks andere interessante projecten. Een van deze projecten is een nieuwe versie van The Six Million Dollar Man, nu The Six Billion Dollar Man. Tijdens een interview sprak Wahlberg zich uit over de film, die waarschijnlijk gemaakt zal worden door Lone Survivor-regisseur Peter Berg.

'''We hebben het al een tijdje over het maken van The Six Billion Dollar Man, die min of meer een superheld is. Ik hoef in die film in elk geval geen spandex of cape te dragen, dus dat is cool. Howard Gordon schrijft momenteel het script. We hebben een geweldig idee voor die film, dus hopelijk kan ik eraan beginnen na het filmen van Deep Water Horizon.''

De laatstgenoemde film, Deep Water Horizon, gaat over het defect dat in 2010 leidde tot de grootste olievlek in de Amerikaanse geschiedenis. De film zal geregisseerd worden door J.C. Chandor en Wahlberg speelt de hoofdrol.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mark

Avatar

Ga alleen al kijken om dat geluidseffect Smiley face

Nakedsnake

Avatar

Poor little tink tink

nieuwslaatste nieuws

meest populair