Achter de schermen bij 'Into the Woods'

Het beruchte woud geeft de film een extra dimensie.

Er zijn nieuwe 'achter de schermen'-beelden verschenen van Into the Woods. In het filmpje wordt uitleg gegeven over het productieproces, bijvoorbeeld hoe beelden van het 'echte' bos geïntegreerd worden in de soundstage studio.

Ook komen er acteurs, producers en de regisseur van de film aan het woord. Zo vertelt actrice Emily Blunt dat “Het bos naar de personages lonkt om te ontdekken wat ze écht willen in het leven. Ik denk niet dat het woud per se een goede invloed heeft op ieder van hun.” Het beruchte woud dient niet alleen als de hoofdlocatie van de film maar geeft de film juist nog een extra dimensie, namelijk die van extra evoluerend personage in het verhaal.

'Into the Woods' is een moderne interpretatie én combinatie van een aantal sprookjes van de gebroeders Grimm. In de film passeren onder andere Assepoester (gespeeld door Anna Kendrick) Roodkapje (Lilla Crawford), 'Sjaak en de Bonenstaak' (Daniel Huttlestone) en Repelsteeltje (MacKenzie Mauzy) de revue. De verhaallijnen worden op creatieve wijze met elkaar vervlochten en muzikaal omlijst; het is ten slotte een musical.

Neem hieronder een kijkje achter de schermen:



NieuwsFilm

meest populair