Het internet blaast op in eerste trailer 'Hits'

De komedie is het schrijf- en regiedebuut van komediant David Cross (Arrested Development).

Als antwoord op alle beroemdheden die door het internet zijn ontstaan, heeft acteur en komediant David Cross (Scary Movie 2, televisieserie Arrested Development) de film Hits gemaakt. De komedie, die Cross zelf geschreven en geregisseerd heeft, ging vorig jaar tijdens het Sundance Film Festival in première en ontving daaropvolgend gemixte reacties.

Hits draait om de gemeentewerker Dave (Veep's Matt Walsh) die in een klein stadje woont en op een dag bij het stadhuis gaat klagen over de gaten in het wegdek. Zijn toespraak eindigt in razernij en verschijnt daarnaast (tegen zijn zin in) op Youtube. De video gaat viraal waardoor Dave in het middelpunt terecht komt van een wettelijke zaak die niemand serieus neemt, op een aantal hipsters na. Zij reizen naar het stadje toe om de zaak te steunen en er voor te zorgen dat de gemeente niets in de doofpot stopt.



Andere rollen worden vervuld door o.a. Michael Cera, David Koechner, Meredith Hagner en Jason Ritter. Een Nederlandse en Amerikaanse release datum is tot op heden onbekend, alhoewel er merkwaardige geruchten zijn dat de film mogelijk door middel van het BitTorrent systeem uitgebracht zal worden.

NieuwsFilm

meest populair