Anthony Mackie over filmlocaties 'Captain America: Civil War'

Hij onthulde verder dat de opnames in april van start zullen gaan.

Door al het nieuws rondom Ant-Man afgelopen week, zou je bijna vergeten dat Marvel Studios met nog meer projecten bezig is. De eerstvolgende film na die over de microscopische held is Captain America: Civil War, en hoewel we al een tijdje horen dat de opnames van start zullen gaan in Atlanta, is de vraag wanneer? En waar zal nog meer gefilmd worden?

Anthony Mackie, die de rol van Falcon speelt in de film, onthulde tijdens een interview met een radiozender in Chicago dat de opnames in april van start zullen gaan en dat ze in totaal vijf maanden in beslag zullen nemen. Qua filmlocaties wist Mackie te melden dat de opnames plaats zullen vinden in Puerto Rica, Berlijn en Atlanta.

De cast van Civil War bestaat naast Mackie uit Chris Evans, Robert Downey Jr., Chadwick Boseman die zijn eerste opwachting maakt in het MCU als Black Panther, Daniel Bruhl in een nog onbekende rol, Frank Grillo als Crossbones en mogelijk Jeremy Renner als Hawkeye.

Captain America: Civil War werd geschreven door Christopher Markus en Stephen McFeely en zal geregisseerd worden door Anthony en Joe Russo. De film draait vanaf 5 mei 2016 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair