Opnames 'Monopoly'-film deze zomer van start

Een familie-/avonturenfilm in de stijl van 'The Goonies'.

Na het overweldigende succes van de eerste Transformers-film was het speelgoed van Hasbro plots enorm in trek. Tal van rechten werden verkocht voor potentiële films, waaronder Stretch Armstrong, Candy Land en Battleship. Laatstgenoemde werd inderdaad een film, maar na de lauwe receptie van deze bordspelverfilming zagen de studio's het niet meer zo zitten om op deze manier door te gaan.

Eén van de projecten is echter nog steeds in leven, namelijk de beoogde film rondom het spel Monopoly. Volgens producent Randall Emmett gaan de opnames van de familiefilm deze zomer eindelijk van start. Verder zal binnenkort duidelijk worden wie de film zal gaan regisseren en hoe de cast eruit komt te zien.

“We hebben negen maanden aan het script gewerkt. Nu dit gereed is, kunnen we aankomende zomer met de opnames beginnen. Wat betreft een regisseur hebben we een lijstje met enkele namen, en we zijn heel erg benieuwd naar de uiteindelijke keuze. De cast zal bestaan uit jonge kinderen, maar er is ook één oudere hoofdrolspeler. Hij probeert de kinderen te pakken te krijgen”

Steve benadrukt dat de film vergelijkbaar zal zijn met The Goonies. Niet alleen kinderen zullen zich met de film vermaken, maar ook volwassenen komen aan hun trekken.

“Een vergelijking met The Goonies zie ik als iets positiefs. In Monopoly is er een schatkaart. Het wordt een familie-/avonturenfilm. We hebben ons best gedaan om een script te schrijven waar iedereen lol aan zal beleven.”



NieuwsFilm

meest populair