Johnny Knoxville en Colin Hanks in 'Elvis & Nixon'

En nog eens drie anderen die Kevin Spacey (Nixon) en Michael Shannon (Elvis) vergezellen.

Er is een vijftal mensen toegevoegd aan de cast van Elvis & Nixon, een film over het bezoek van de legendarische muzikant aan de Amerikaanse president op 21 december 1970. Colin Hanks (Orange County), Johnny Knoxville (Jackass), Alex Pettyfer (Magic Mike), Tracy Letts (Homeland) en muzikante Sky Ferreira zullen hun medewerking verlenen aan het drama. De titelrollen zijn in handen van Kevin Spacey (Richard Nixon) en Michael Shannon (Elvis Presley) en de regie wordt verzorgd door Liza Johnson (Hateship Loveship, Return).

Op 21 december 1970 kwam Elvis Presley langs bij het Witte Huis om een bezoekje te brengen aan de machtigste man ter wereld: president Richard Nixon. De muzikant wilde namelijk toestemming om federaal agent worden en te helpen met de strijd tegen drugs. Elvis & Nixon laat zien wat er precies gebeurde tijdens dit intieme moment in de Oval Office.

Hanks speelt Egil Krogh, die werkzaam was voor Nixon, en Knoxville gaat Elvis' voornaamste beveiliger spelen. Verder maakt Pettyfer zich op voor de rol van Elvis' beste vriend Jerry Schilling, die ook in Washington D.C. aanwezig was tijdens de ontmoeting tussen Elvis en Nixon. Tot slot speelt Ferreira het liefje van Schilling.

Elvis & Nixon komt laat in 2015 of misschien zelfs pas in 2016 uit.



NieuwsFilm

meest populair