DVD releases week 4

Met o.a. The Equalizer en A Most Wanted Man.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Equalizer (2014)


Een voormalige commando zette zijn eigen dood in scène om een rustig leven te kunnen leiden. Als het jonge meisje Teri wordt ontvoerd door Russische gangsters, besluit hij uit zijn geheime pensioen terug te komen.
Bekijk de afbeelding

A Most Wanted Man (2014)


A Most Wanted Man speelt zich af in Hamburg, waar een bijna dode man, half Tsjetsjeens-half Russisch, op de vlucht is en terecht komt in de Islamitische gemeenschap van de stad. Hier zoekt de man naar hulp en probeert hij het fortuin van zijn overleden vader te bemachtigen. Hij komt in contact met een jonge vrouwelijke advocate en een Britse privé-bankier. Ze worden ondertussen de hele tijd in de gaten gehouden door een Duitse spionneneenheid.
Bekijk de afbeelding

Afternoon Delight (2013)


Kathryn Hahn speelt Rachel, een vrouw die midden in een huwelijkscrisis zit en op een dag zomaar ineens besluit een stripper in huis te nemen. De dame in kwestie, McKenna (Juno Temple), heeft een moeizaam verleden achter de rug en probeert op deze manier haar leven weer op de rails te krijgen. Ze betaalt Rachel terug door mee te helpen met de kinderen, maar dan komt aan het licht dat McKenna ook nog eens bijklust als prostituee, iets dat voor een hoop commotie zorgt.
Bekijk de afbeelding

Deliver Us from Evil (2014)


Een politieagent uit New York ontmoet tijdens een zaak een priester die de agent ervan weet te overtuigen dat de zaak demonisch is. Samen nemen ze het op tegen de paranormale krachten die hen tegenwerken.
Bekijk de afbeelding

Out of Sight (2014)


Een drama die draait om een groep mensen die allemaal verbonden zijn aan een zelfhulpboek, geschreven door een teruggetrokken levende, voormalige football coach.
Bekijk de afbeelding

When the Game Stands Tall (2014)


De reis van de legendarische football coach Bob Ladouceur, die de De La Salle High School Spartans uit de obscuriteit haalde en hen op een 151 wedstrijden durende winning streak bracht.
Bekijk de afbeelding

Om de wereld in 50 concerten (2014)

Cast: --

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125 jarig bestaan te vieren: 50 concerten, verspreid over 6 continenten. Heddy Honigmann landt met het orkest in Buenos Aires, Soweto en St Petersburg en laat zien hoe de musici de harten van mensen in andere culturen veroveren.
Bekijk de afbeelding

Wicked Blood (2014)

Regie: Mark Young

Hannah Lee is een slim tienermeisje dat gevangen zit in de duistere zuidelijke onderwereld vol geweld, wapens, drugs en wrede motorbendes. Verwaarloosd door haar zus Amber, is haar enige toevlucht haar drugsverslaafde oom Donny. Beide leven ze in angst voor 'Oom Frank', die het illegale familiebedrijf met ijzeren vuist leidt, waarbij hij geholpen wordt door zijn psychotische broer Bobby. Wanneer Amber verliefd wordt op 'Wild Bill', de rivaal van de familie, realiseert ze zich dat er wraak zal volgen.


NieuwsFilm

meest populair