Bioscoopreleases week 4

Met o.a. Blackhat en Birdman.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Homies (2015)


Net als Timo zijn vriendin probeert terug te winnen door haar van zijn nieuwe en verbeterde leven te overtuigen, raken hij en zijn vrienden te midden van een drugsconflict. Om in leven te blijven, moeten de vier doodgewone mannen 22 kilo drugs verkopen, in slechts één week tijd.
Bekijk de afbeelding

Birdman (or The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014)


Een acteur is beroemd om het spelen van een iconische superheld en heeft het daardoor moeilijk een goed Broadway theaterstuk op te zetten. In de dagen voor de openingsavond, worstelt hij met zijn ego, pogingen om een nieuwe band met zijn familie op te bouwen, zijn carrière en zichzelf.
Bekijk de afbeelding

Blackhat (2015)


In een wereld waar cybercriminaliteit op wereldwijde schaal plaatsvindt volgen we een veroordeelde gevangene en zijn Amerikaanse en Chinese handlangers in een netwerk van Chicago tot Los Angeles en van Hongkong tot Jakarta. De Amerikaanse en Chinese hackers zullen samen moeten werken om een grote computerinbraak te stoppen.
Bekijk de afbeelding

Il capitale umano (2013)


Dino Ossola is een makelaar die aspiraties heeft om op de sociale ladder omhoog te klimmen. Giovanni Bernaschi werkt op de beurs waar hij aan speculeren doet. Hij verwacht niet ooit zaken te kunnen doen met iemand als Dino. Als hun beider kinderen zich echter met elkaar verloven, wordt er van alles in gang gezet. Carla is de rijke maar ongelukkige vrouw van Giovanni, die ondertussen droomt van een ander leven. Roberta is de nieuwe partner van Dino, een gastvrije psychologe die graag moeder zou willen zijn. De twee kinderen zijn Serena en Massimiliano, van wie hun ouders erg hoge verwachtingen hebben. De verlangens naar ware liefde van Serena worden onderdrukt door de vader van Massimiliano. En dan vindt er op een koude nacht, op de avond voor kerst, ook nog eens een mysterieus ongeluk plaats.


NieuwsFilm

meest populair