Eerste blik op 'Frozen' spin-off 'Frozen Fever'

Elsa, Anna, Kristoff en Olaf keren allemaal terug.

Wereldwijd bracht Frozen 1,2 miljard dollar op, waarmee het niet wonderbaarlijk is dat filmstudio Disney werkt aan een spin-off. Van die spin-off, Frozen Fever, getiteld, zijn nu eerste foto's vrijgegeven. De zeven minuten durende korte film laat alle hoofdpersonen terugkeren: Princess Anna (Kristen Bell), Princess Elsa (Idina Menzel), Kristoff (Jonathan Groff) en sneeuwman Olaf (Josh Gad). De video is voor Cinderella te zien, dat in maart uitkomt.

"De bende is weer terug," vertelde Gad. "En het lijkt er letterlijk op dat we nooit weg waren gegaan. Elke dag van ons leven worden we herinnerd aan Frozen. Dus het voelt als een voortzetting van een saga, waarvan nog veel verteld moet worden. Het voelt alsof we weer thuis komen, na deze korte afwezigheid."

In Frozen Fever, dat net als de film door Chris Buck en Jennifer Lee geregisseerd werd, maken de meiden plannen voor een verjaardagsfeest, maar die gaan vervolgens flink mis. Elsa wordt verkouden. "Maar dat doet ze niet op een gewone manier," aldus Lee. "Ze is bijzonder. Dus er gebeuren gekke dingen die voor chaos zorgen."

Hieronder de foto's.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair