Algemeen

'Sinister Six' blijft in ontwikkeling

Na de deal van Marvel en Sony verandert er een boel voor Spidey.

door Jim Pedd op 10.02.2015 om 17:23 in Algemeen
Vandaag was er de grote aankondiging dat Spider-Man zich bij het Marvel filmuniversum mag voegen. Bij de aankondiging hoorden het bericht dat Spider-Man (waarschijnlijk) door een ander acteur gespeeld zou worden en dat hij in 2017 een nieuwe solofilm krijgt. De vraag is, wat het gevolg daarvan is voor andere projecten die Sony in ontwikkeling heeft, specifiek de Sinister Six-film.

Volgens The Wall Street Journal, zou er nog altijd aan die film gewerkt worden. Uiteraard zal deze niet meer in november 2016 uitkomen in de bioscoop. Maar: ”De studio heroverweegt zijn aanpak van de film, in het licht van de nieuwe afspraak met Marvel.”

Overigens meldt de WSJ ook dat de deal in december daadwerkelijk uitgesloten leek. Maar in januari vond er een zogenaamde Spidey Summit plaats, waarin groot overleg gepleegd werd tussen Marvel en Sony. Tijdens dat overleg werd de boel eindelijk vastgelegd.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Ik hoop dat ze Andrew Garfield NIET vervangen! Hij is perfect als Peter Parker.

jaime91

Avatar

Ik zou er geen problemen mee hebben als Garfield de rol blijft spelen, maar als ze hem vervangen zie ik Jake Gyllenhaal graag die rol overnemen.

ridjieddo

Avatar

jaime91 "Ik zou er geen problemen mee hebben als Garfield de rol blijft spelen, maar als ze hem vervangen zie ik Jake Gyllenhaal graag die rol overnemen."


meh in het begin vond ik Gyllenhaal wel geschikt maar nu zie ik liever een minder bekende naam

jaime91

Avatar

ridjieddo "meh in het begin vond ik Gyllenhaal wel geschikt maar nu zie ik liever een minder bekende naam"


Dat gaan ze toch niet doen. Het zal sowieso een bekend gezicht worden, ik kan me niet voorstellen dat een onbekend iemand die rol zal overnemen. En als Gyllenhaal niet kan/wil dan vind ik Joseph Gordon Levitt ook wel een goede keus.

bramme

Avatar

Logan Lerman indien recast, maar voor mijn part mag Garfield zijn rol hernemen.
Maar laat hem in dat geval dan ook iemand van zijn leeftijd spelen, maak er geen prille twintiger meer van.

DeMuizenkoning

Avatar

jaime91 "Dat gaan ze toch niet doen. Het zal sowieso een bekend gezicht worden, ik kan me niet voorstellen dat een onbekend iemand die rol zal overnemen. En als Gyllenhaal niet kan/wil dan vind ik Joseph Gordon Levitt ook wel een goede keus."


Zat ook aan Joseph Gordon Levitt te denken, maar zijn ook nog wel anderen waar ik aan kan denken. (misschien nog een leuk idee voor een poll, wie de nieuwste Spiderman wordt?) Desniettemin denk ik niet dat Gyllenhaal hiervoor gevraagd zal worden, en zelfs als lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat hij zou accepteren; hij kiest heel zorgvuldig zijn projecten uit de laatste tijd en levert geweldige prestaties, maar voor 'Suicide Squad' sloeg hij snel af. Ik zag die eerlijk gezegd ook niet zo ertussen passen, en ik denk dat dat hier ook het geval zal zijn, al helemaal omdat hij dan (hoogstwaarschijnlijk) voor meerdere delen zou moeten terugkeren. Dat soort "kaliber" acteur verdient sowieso eerlijk gezegd beter.

FerryvD

Avatar

Gyllenhaal zie ik wel zitten, maar betwijfel of ze hem gaan vragen en of hij dan wel interesse heeft.
Anders mag het van mij ook best een wat onbekendere acteur zijn.

Maar aub geen tiener spider-man meer

benjamin

Avatar

jaime91 "Het zal sowieso een bekend gezicht worden, ik kan me niet voorstellen dat een onbekend iemand die rol zal overnemen. "
Volgens mij zijn juist veel castings voor hoofdrollen in dit soort films eerder onbekendere acteurs.

YOLO

Avatar

FerryvD "Gyllenhaal zie ik wel zitten, maar betwijfel of ze hem gaan vragen en of hij dan wel interesse heeft.
Anders mag het van mij ook best een wat onbekendere acteur zijn.

Maar aub geen tiener spider-man meer"

Eens met bovenstaande.

NieuwsFilm