Bioscoopreleases week 7

Met o.a. Big Hero 6, Fifty Shades of Grey en Kingsman: The Secret Service.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Fifty Shades of Grey (2015)


Het leven van de studente Anastasia Steele komt compleet op z'n kop te staan als ze in contact komt met de 27-jarige miljardair Christian Grey. De twee leren elkaar kennen als Anastasia hem mag interviewen en al snel ontdekt zij dat ze hem wil. Tegelijk geeft hij toe dat hij zich ook aangetrokken voelt tot haar, maar enkel een relatie wil op zijn voorwaarden. Dat gebeurt al snel...
Bekijk de afbeelding

Kingsman: The Secret Service (2014)


In Kingsman: The Secret Service probeert een veteraan MI6 agent (Firth) zijn onrustige neef (Egerton) te redden en zodoende niet te laten omgaan met de verkeerde vrienden. Hij neemt hem onder zijn vleugels en traint hem in de kunst van spionage.
Bekijk de afbeelding

Big Hero 6 (2014)


'Big Hero 6' gaat over Hiro, een 14-jarig genie die woont in San Fransokyo, een kruising tussen San Francisco en Tokyo. Een van zijn uitvindingen wordt gestolen door een enorme slechterik en Hiro besluit een groep superhelden te creëren om zijn eigendom terug te halen. Deze superhelden, bestaande uit bestaat uit de helden Sunfire, Silver Samurai, GoGo Tomago, Honey Lemon, Hiro Takachiho en Baymax, maken gebruik van de vaardigheden van de doodnormale mensen uit Hiro's nabije omgeving.
Bekijk de afbeelding

The Woman in Black 2: Angel of Death (2014)

Regie: Tom Harper

The Angel of Death speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Eel Marsh huis, waar de eerste film zich ook al afspeelde, wordt door de regering veranderd in een militair psychiatrisch behandelingshuis. Eve, een van de zusters die daar werkt, ontdekt al snel dat ze met meer te maken heeft dan alleen soldaten die aan shellshock lijden. Als een groep geëvacueerde kinderen het gebouw bezoekt, zijn de rapen gaar en ontwaakt de duisterste bewoner van het huis.
Bekijk de afbeelding

Paddington (2014)

Regie: Paul King

Paddington reist naar Londen, op zoek naar een nieuw thuis. Paddington realiseert zich al gauw dat het leven in de stad niet zo romantisch is als hij zich voorgesteld had. Totdat hij de vriendelijke Brown familie ontmoet, die het label op zijn nek lezen: "Let alsjeblieft op deze beer. Bedankt.", en hem een tijdelijk thuis bieden. Alles lijkt goed, totdat een taxidermist zijn oog op Paddington laat vallen.
Bekijk de afbeelding

A Most Violent Year (2014)


Het is de winter van 1981, een van de meest gewelddadige jaren die New York ooit heeft meegemaakt. We kijken mee met een immigrantenfamilie die een graantje van de 'American dream' probeert mee te pikken, maar zaken als geweld, verwaarlozing en corruptie zorgen ervoor dat ze alles dreigen kwijt te raken.
Bekijk de afbeelding

The Voices (2014)


Jerry Hickfang is een medewerker bij een badkuipfabriek die snakt naar de aandacht van een vrouwelijke collega. Hij slaagt erin haar te verleiden, maar hun relatie slaat een duistere richting in. Dit komt doordat Jerry zich laat leiden door zijn huisdieren, een kwaadaardige, praatgrage kat en een liefdadige, pratende hond.
Bekijk de afbeelding

Mijn mamma is in Amerika en ze heeft Buffalo Bill ontmoet (2013)


De 6-jarige Jean gaat voor het eerst naar school en maakt allerlei nieuwe dingen mee. Ondertussen weet hij nog steeds niet waar zijn moeder is gebleven. Tot zijn buurmeisje hem de geheime kaarten voorleest die zijn moeder stuurt uit verre landen. Jean fantaseert er spannende avonturen bij, maar hoe zit het nu echt...?
Bekijk de afbeelding

National Gallery (2014)

Cast: --

Een documentaire die een blik biedt op een van de grootste musea van de wereld: de National Gallery in Londen.
Bekijk de afbeelding

O Menino e o Mundo (2013)

Regie: Alê Abreu

Cuca is een jongetje dat in een wereld ver hier vandaan woont. Op een dag vertrekt zijn vader op zoek naar werk en reist hij met de trein naar een onbekende hoofdstad. De weken daarna zitten vol verwarring en angst. Op een nacht neemt de wind het jongetje mee naar een verre en magische plek.
Bekijk de afbeelding

Lifelong (2013)

Regie: Asli Özge

Elsa en Can lijken alles te hebben. Maar in het deel van Istanboel waar ze wonen, verandert liefde in verdenkingen, levert succes enkel materieel bezit en blijft de waarheid verborgen.


NieuwsFilm

meest populair