Sam Witwer als 'The Crow' in geplande reboot?

Hij zou het stokje overnemen van de onlangs vertrokken Luke Evans.

Na meer dan een jaar aan het project verbonden te zijn geweest, is het begrijpelijk dat Luke Evans door zijn drukke schema besloten heeft toch maar af te zien van de hoofdrol in de geplande reboot van The Crow.

Zijn vertrek deed natuurlijk onmiddellijk de vraag oproepen wie het stokje van hem zal overnemen. Er is officieel nog geen vervanger aangekondigd, maar bedenker James O'Barr sprak tijdens Wizard World Madison afgelopen weekend over het project en leek zijn voorkeur uit te spreken voor een bepaalde acteur. Volgens Blastr zou O'Barr namelijk contact hebben gehad met acteur Sam Witwer (Smallville, Being Human) en vindt bij dat Witwer het uiterlijk en de vaardigheden heeft om Eric Draven te kunnen spelen. O'Barr moet regisseur Corin Hardy echter nog overtuigen van zijn keuze:

''O'Barr zei dat hij Hardy nog moet overtuigen, maar dat hij Witwer heeft gebeld toen Evans het project verliet en hem heeft verteld dat hij bovenaan de lijst staat. Hij zei verder dat Witwer de rest van O'Barrs leven zijn gras zou maaien als hij deze kans zou krijgen.''

O'Barr heeft daarnaast ook bevestigd dat verschillende scenes uit de graphic novel die de filmversie uit 1994 niet hebben bereikt wel in de nieuwe filmversie te zien zullen zijn. Ook zou de nieuwe Crow met jaren '70-filmtechnieken worden gefilmd om een Taxi Driver-achtige look te krijgen.



NieuwsFilm

meest populair