DVD releases week 8

Met o.a. Ninja Turtles, The Maze Runner, Wonderbroeders en Left Behind.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Ninja Turtles (2014)


De stad heeft helden nodig. Duisternis omhuld New York City, nu Shredder en zijn Foot Clan een ijzeren grip op alles heeft, van politie tot politici. De toekomst ziet er niet goed uit, totdat vier onwaarschijnlijke helden opstaan en hun lotsbestemming al de Teenage Mutant Ninja Turtles ontdekken: Raphael, Donatello, Leonardo en Michelangelo. Samen met verslaggeefster April O'Neil en haar cameraman Vernon Fenwick moeten zij de stad zien te redden.
Bekijk de afbeelding

Exists (2014)


In 'Exists' gaat een vriendengroep kamperen in een afgelegen bos in Texas. Daar hopen ze op een weekend vol plezier, maar in plaats daarvan worden ze al snel opgejaagd door Bigfoot. Een race uit de klauwen van het beest te blijven, en de veilige bewoonde wereld te bereiken begint.
Bekijk de afbeelding

Left Behind (2014)


'Left Behind' gaat over de start van de Apocalyps, het einde van de wereld. Tijdens een vlucht per vliegtuig naar Londen verdwijnen inzittenden op een mysterieuze wijze. Niet veel later worden ook op andere plekken in de wereld rare gebeurtenissen waargenomen.
Bekijk de afbeelding

No One Lives (2012)


Een genadeloze groep criminelen gijzelt een jong stel en verschuilt zich vervolgens in een verlaten huis waar niemand van af weet. Het gevangene meisje wordt plotseling vermoord en plots zijn de rollen omgedraaid. Nu moeten ook de criminelen voor hun leven vrezen aangezien er een ervaren moordenaar in de buurt rondloopt.
Bekijk de afbeelding

American Heist (2014)


'American Heist' gaat over twee broers, met een zwaar verleden. De een volgt de moeizame weg naar het normale leven en de ander is pas net vrijgelaten uit de gevangenis. Hun levens raken in elkaar verstrengeld als de een de ander zover krijgt mee te helpen bij een verdoemde bankoverval. Daarmee wordt de loyaliteit tussen de twee broers getest, en komen ze voor een belangrijke vraag te staan. Hoever moet je gaan voor familie?
Bekijk de afbeelding

The Maze Runner (2014)

Regie: Wes Ball

Dylan O'Brien speelt de hoofdrol van een tiener die wakker wordt in een complex en constant veranderend doolhof. Hij en een aantal andere jongens hebben de taak om een werkende samenleving te creëren en een uitweg te vinden.
Bekijk de afbeelding

The Hundred-Foot Journey (2014)


Het verhaal van een Indiase familie die naar Frankrijk verhuist en daar tegenover een restaurant met enkele Michelin-sterren een eigen restaurant opent.
Bekijk de afbeelding

Het leven volgens Nino (2014)


Nino is een 9-jarig jongetje dat sinds de dood van zijn moeder alleen nog maar doet wat hij zelf wil. Hij gaat niet meer naar school, besluit te stoppen met badderen en eet chips als ontbijt. Dit lijkt leuk, maar als zijn vader de hele dag in bed blijft en zijn broer 's nachts de stad op stelten zet, staat bureau jeugdzorg al snel op de stoep. Met de slimme adviezen van zijn konijn Bobby, weet Nino zijn familie weer op de rails te krijgen.
Bekijk de afbeelding

The Captive (2014)


Cass werd acht jaar geleden ontvoerd. Na enkele zeer verontrustende aanwijzingen raakt haar vader Matthew ervan overtuig dat Cass, inmiddels 17 jaar, nog steeds in leven is. Wat volgt is een race tegen de klok waarbij Matthew alles op alles moet zetten om uit te vinden wat er met zijn dochter is gebeurd en haar veilig terug te brengen.
Bekijk de afbeelding

Wonderbroeders (2014)


Het verhaal van een groep monniken dat zich staande probeert te houden in de materialistische moderne wereld. Als de gemeente hun klooster wil annexeren, leidt dat tot spanningen tussen de mannen. Dan gebeurt het wonder: er stroomt bloed uit het Jezusbeeld! Het klooster staat volop in de belangstelling, maar of de heren daar nu zo blij mee moeten zijn...
Bekijk de afbeelding

Brozer (2014)


Het verhaal van een actrice die een rol speelt, die haar echte levensverhaal reflecteert. Terwijl ze een vrouw speelt die stervende is door kanker, vertelt de dokter van Muis dat ze niet veel tijd meer heeft. Ze zal snel overlijden. De film toont de ontwikkeling die Muis hierna doormaakt.
Bekijk de afbeelding

All Cheerleaders Die (2013)


Maddy meldt zich bij de cheerleaders ploeg aan om wraak te nemen op één van de andere meiden, Tracy, nadat Maddy's vriendin tijdens de training komt te overlijden en Tracy van diens vriendje meteen werk maakt. Het football team is even later verantwoordelijk voor een auto ongeluk waarbij alle cheerleaders sterven. Een oude vriendin van Maddy, Leena, gebruikt zwarte magie om de dames te herrijzen. Er mankeert echter wat aan ze: allemaal hebben ze een vreselijke verlangen naar bloed. Dat van de football spelers in het bijzonder.
Bekijk de afbeelding

Way of the Wicked (2014)


Robbie Mueller, die een moorddadige reputatie heeft voor het bovennatuurlijke, heeft zijn oog laten vallen op de dochter van de lokale politie-rechercheur. Bezorgd als hij is besluit de agent de hulp in te roepen van een mysterieuze man, pater Henry Polotti, om de waarheid te achterhalen. Maar wanneer ze zich verdiepen in Robbie ontstaat er een gevaarlijk kat-en-muisspel, nog voordat ze het ware geheim onthullen.


NieuwsFilm

meest populair