Geen vervolg op 'Big Hero 6' in ontwikkeling

Al vinden de regisseurs het idee wel interessant.

Je zou het haast wel verwachten, gezien het succes van Disneys animatiefilm Big Hero 6, maar toch staat er geen vervolg gepland op dit moment. Regisseurs Don Hall en Chris Williams spraken met Creative Screenwriting over hun Oscar-genomineerde hitfilm en vertelden over potentiële nieuwe avonturen voor Hiro, Baymax en de andere helden.

”We zullen zien,” begon Williams. ”We hebben deze pas net af en de waarheid is, dat we uitgeput zijn door het maken ervan. Het was een geweldige ervaring, maar we draaiden lange uren en het was erg intens. Het is een emotionele tijd voor ons. Dit zijn personages die we echt hebben leren kennen, en nu is het misschien tijd om hen los te laten. En ze de wereld in te laten gaan zonder ons. We zitten midden in die fase. Dus we hebben nog niet gesproken of gedacht aan vervolgen of wat dan ook. Dat gezegd hebbende, houden we natuurlijk van deze personages en de gedachte ze ooit weer te mogen maken, klinkt erg aantrekkelijk.”

En Hall voegde daar het volgende aan toe: ”John Lasseter is erg ondersteunend voor de regisseurs en hij zou hen niet dwingen een vervolg te maken, tenzij ze een spannend verhaal hebben. Het moet voelen als een verhaal dat echt verteld moet worden, of dat het verdient om verteld te worden. Het zou niet gewoon iets moeten zijn waarmee we willen meerijden op het succes van de vorige film.”

Op dit moment draait de film nog in de bioscoop. Heb jij hem al gezien?



NieuwsFilm

meest populair